اول از همه بگم پایمو نپرسید زبان و ریاضی افتادم اونم نمراتم یکی دوتا بیشتر میشد قبول میشدم زبان ۹ ریاضی ۸ تک ماده هم نزاشتن بزنم باید برم کلاس حس خیلی بدی دارم انگار تابستونم خراب شده باید برای جفتش کلاس برم (اجباری) تهشم مرداد امتحان بدم تاحالا درسیو تجدید نشده بودم هرچقدرم نمرم بد بود ۱۰ میشدم دیگه
بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم ممنون میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم. سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید. ❣️دوم: اونقدری که فکر میکنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!
حس میکنم تابستونم خراب شده کلی باید خرج اسنپ و کلاسا بکنم😭
پایه چندم رشتت چیه؟
ــ🌱سلام امیدوارم حال دلتون عالی باشه همیشه بخندین خوشحال باشین ناامید نباشین و خدای مهربون نور باشه توی زندگیتون:)🌱 من ۱۷ سالمه یه دختر خوش خنده مهربون و پر انرژیم😉😍😄 🌿" ارادت خاص به امام حسین و شهدا دارم و یه چیزایی هم راجب نذرهایی که حاجت میدن میدونم "🌿کلاس یازدهمم، رشتمم انسانیه و سال ۴۰۵ کنکور دارم✨•یه سری مشکلات دارم برام دعا کنید حل بشه•✨🌼خیلی وقته نیاز دارم به یه خبر خوب یه خوشحالی زیاد یه اشک شوق از ته دل، که همه غم و غصه هامو بشوره و ببره از خوشحالی اون شب ندونم بخندم جیغ بزنم گریه کنم...میدونم اون روز نزدیکه ...🌺هیچ وقت هیچ وقت ناامید نباشین امیدتون رو از دست ندید و اینکه همیشه از خدا ارزوهای زیاد خواسته های بزرگ بخواین که خدا بهترینشو قسمتتون کنه چون خدای ما خدای غیر ممکن هاست و هیچی غیر ممکن نیست فقط کافیه خدارو صدا بزنی و ازش بخوای:)🌱•• اندکی صبر سحر نزدیک است🌌💙 • برام خیلی دعا کنید• آخر صبر سبزه💚🌱 "یاحق التماس دعا"
هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!
ــ🌱سلام امیدوارم حال دلتون عالی باشه همیشه بخندین خوشحال باشین ناامید نباشین و خدای مهربون نور باشه توی زندگیتون:)🌱 من ۱۷ سالمه یه دختر خوش خنده مهربون و پر انرژیم😉😍😄 🌿" ارادت خاص به امام حسین و شهدا دارم و یه چیزایی هم راجب نذرهایی که حاجت میدن میدونم "🌿کلاس یازدهمم، رشتمم انسانیه و سال ۴۰۵ کنکور دارم✨•یه سری مشکلات دارم برام دعا کنید حل بشه•✨🌼خیلی وقته نیاز دارم به یه خبر خوب یه خوشحالی زیاد یه اشک شوق از ته دل، که همه غم و غصه هامو بشوره و ببره از خوشحالی اون شب ندونم بخندم جیغ بزنم گریه کنم...میدونم اون روز نزدیکه ...🌺هیچ وقت هیچ وقت ناامید نباشین امیدتون رو از دست ندید و اینکه همیشه از خدا ارزوهای زیاد خواسته های بزرگ بخواین که خدا بهترینشو قسمتتون کنه چون خدای ما خدای غیر ممکن هاست و هیچی غیر ممکن نیست فقط کافیه خدارو صدا بزنی و ازش بخوای:)🌱•• اندکی صبر سحر نزدیک است🌌💙 • برام خیلی دعا کنید• آخر صبر سبزه💚🌱 "یاحق التماس دعا"