2777
2789
عنوان

یه نظر سنجی یهویی«درمورد حامیمه😂»

6552 بازدید | 32 پست

یسری افشاگری هست به طور کامل، درمورد تصادف حامیم+ رابطش با نادیا یا همون دوست دختر حامیم...

نظرتونه تو یه تاپیک توضیح بدم؟ «بعضیا کنجکاو بودن درموردش...»

تعداد رای : 31
نظرسنجی
بذار🗿
13
41%
نه گوه می‌خوری نذار🗿
10
32%
نتایج🗿
8
25%
[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بچه های گزینه دوم... واقعا که🗿

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
خب این گزینه دو یعنی چی،🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نمد

بچه های گزینه دوم... واقعا که🗿

😂😂😂😂😂

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
گزینه به ما چه کو؟ 🤣

همون نتایجه دیگه 🗿

حامیم با دختر عموش ناديا صالحی رل بوده که با یع دختر دیگه تو ماشین مسته مست تصادف میکنه. همین دیگه

اینو دیگه همه میدونن

البته جایی که اشتباه کردی، حامیم اصلا با نادیا رل نبوده 

تو گزینه دو چرا خودزنی میکنی😂

نمد... فشار روانی رومه

بچه های گزینه دوم

واقعا که تر🗿🗿🗿🗿

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز