2777
2789
عنوان

یه نظر سنجی یهویی«درمورد حامیمه😂»

| مشاهده متن کامل بحث + 6552 بازدید | 32 پست
چرا رلن. یا حداقل بودن. چون ساعت ستو پروفایل ست و.. کسی هم که مقاومت میکنه لابد رو حامیم کراشه😐

نبودن سید... یعنی ظاهر قضیه با باطنش فرق داره

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر از کجا میدونی اصن

حالا این مهم نیست... من آمار همه رو دارم،حامیمم یکیش

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
عزیزم تاپیک قبلی جواب بچه ها را دادی،میشه به منم بگی ایا من پریود میشم یا باردارم؟هرچی از زمان باردا ...

من جواب شمارو دادم تا جایی که یادمه

بله عزیزم.گفتی هستی😍😍😍😍 ولی استرس دارم. خیلی امیدوار شدم. میترسم لرم ازمایش. نگرانم. اخه حیلی ان ...

ببین الان احتمال اینکه باردار باشی واقعا زیاده

اما اگه یه درصدم نباشی اینو مطمعنم در آینده باردار میشی، ترس نداره که...

ببین الان احتمال اینکه باردار باشی واقعا زیادهاما اگه یه درصدم نباشی اینو مطمعنم در آینده باردار میش ...

ترسم از ذووووقمه. اخه ۳ ساله منتطرم. عزیز دلم اصولا حرفات و کارتات درست درمیاد. من میترسم برم ازنایش. میترسم برم و بگه زود اومدی. 

ترسم از ذووووقمه. اخه ۳ ساله منتطرم. عزیز دلم اصولا حرفات و کارتات درست درمیاد. من میترسم برم ازنایش ...

نه عزیز من... میخوای حداقل بی بی چک بزن خب، نگران نباش

عزیزم،چی نه؟ ندارم تو خونه. به داروخونه هم نزدیک نیستم‌ . عصر میرم بگیرم .

منظورم با ترسته...

ببین ناامید نشو، هرچی خدا بخواد همونه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز