2821
2789
عنوان

ترس و شوک ⛔⛔

335 بازدید | 25 پست

بیاین از ترس ها یا شوک هایی ک تو بچه سالی نوجوانی جوانی یا ب تازگی بهتون وارد شده بگین

من خودم یبار داشتم حیاط میشستم تموم ک شد اومدم تو دیدم کف اشپز خونه قطره های خون ریخته تا تو پذیرایی پسرمم صداش نمیومد وای میترسیدم برم جلوتر بالا خره رفتم دیدم تو اتاق خواب روتخت خواب دراز کشیده شرشر خون میریزه از دستش روتختیم پر شده بود بعد دیدم تیغ برداشته انگشتشو عمیییق بریده بود ازترسش رفته بود تو اتاق خواب ک من دعواش نکنم تا سه روز خون میومد دکترم نیومد ببریمش بخیه بزنه میترسید جیغ میزد خیلی بد بود مال پارساله😑😑😑😑😑😑😑😑

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه چی تیغ زدی بود؟ چند سالش بود؟

چهارسالش تیغ توی جامسواکی بود روی سینک برداشته بود😭😭😭

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
یک بار دخترمو یه جای شلوغ گم کردم که مردم و زنده شدم در عرض 5 دقیقهیکبار هم رفته بودیم قبرستونپسر عم ...

وای چقد بی عقل بودن ببخشید😐😐

اعصابم خورد شد لگد زدم ب در شیشه ای  . بعدش دیدم همه جارو خون برداشت... انگشت پام فقط ی ذره مونده بود ک قطع شه بیوفته روی زمین... کل خون بدنم رفت و بیهوش شدم... خیلی بد بود... هم ترس بود و هم شوک

لطفا یه فاتحه و یه صلوات به نیتم بفرستید🖤

خدانکنه.اره خوبه خداروشکراتفاقی نیفتادیک هفته بستری بود

ای خدا چشام پراشک شد واسه ی مادر خیلی سخته بچش جلو چشش اینجوری بشه ایشالا همیشه سالم و سلامت باشه گلم 

اعصابم خورد شد لگد زدم ب در شیشه ای . بعدش دیدم همه جارو خون برداشت... انگشت پام فقط ی ذره مونده بو ...

وای😓😓😓😓😓😓

2790
2823
2791
2779
2792