2789
عنوان

ترس و شوک ⛔⛔

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم مشکل اعصاب و روان دارم😂😕

الهی ایشالا زودی حالت خوب شه عزیزم😑😑

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

پسرمو ختنه کرده بودیم دکتر گفت بزارش تو وان تا چسبش خودش بیفته.   من خیلی گذشت دیدم نیفتاد  خودم آروم چسب رو برداشتم.  اینقدر نوکش کوچک بود خونی هم بود یهو جیغ میزدم میگفتم اونجاشو کندم. اونجاشو کندم.  واقعا فکر میکردم کنده شد.  

زمانی که بچه نداشتم و همسرم خونه نبود ظهرا موقع خواب ینفر مینشست پشت سرم

وای جن بوده گلم😓😓

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
پسرمو ختنه کرده بودیم دکتر گفت بزارش تو وان تا چسبش خودش بیفته. من خیلی گذشت دیدم نیفتاد خودم آرو ...

الهی چ اذیت شده بچه😑😑😑

زمانی که بچه نداشتم و همسرم خونه نبود ظهرا موقع خواب ینفر مینشست پشت سرم

چ شکلی بود میشه بگی 

نمیدونم ....وقتیم میخواستم بلندشوم پشت سرمو نگاه کنم ب سرعت ۱۰۰۰دورم میچرخید فقط میدونم رنگ لباسش زر ...

خوبه سکته نکردی خواهر😯😯😯

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز