2777
2789
عنوان

قرص زینک

| مشاهده متن کامل بحث + 4858 بازدید | 23 پست
چند سالته اسی؟ عجیبه که تو یه ماه رشد قابل توجه داشته مگه چه خبره مگه چی توی قرص بوده من جات ترسیدم ...

۱۷ سالمه دوتا بسته ۲۰ تایی خوردم البته قرص اهن هم درکنارش میخوردم ولی بیشتر بنظرم تاثیر زینک بود 

نمیدونم دوزش چقدر بود اولی که خودم گرفتم بزرگ بود ولی دومی بابام گرفت یکم کوچیک تر بود 

رشد ناخونامم زیاد شده من تاحالا انقدر ناخونام بلند نشده بود میشکست 

چرا بترسم البته بابامم می‌ترسه میگه نخور خوب نیست نمیدونم بنظرم چون کمبود زینک داشتم و ناخونم موهام اصلا رشدی نداشت اینو خوردم روم سریع تاثیر داشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۷ سالمه دوتا بسته ۲۰ تایی خوردم البته قرص اهن هم درکنارش میخوردم ولی بیشتر بنظرم تاثیر زینک بود نمی ...

اتفاقا تاثیر آهن بیشتره. ربطی نداره حتی اگر علائم کمبود زینک رو کامل داشته باشی تا آزمایش ندی مشخص نمیشه. قهوه ای بیضی ها دوزشون ۱۰۰۰۰ هست صورتی ها اصولاً ۱۵۰۰۰ هست. حالا اینکه زینک رو با چه دوخری باید مصرف کنی باید آزمایش بدی تا ببینی چقدر کمبود داری و به نسبت کمبودت دوز مورد نیازت رو تجویز میکنن برای همینه که اکثر دارو ها دوزبندی میشن. ولی خطرناکه اگر خواستی دوباره مصرف کنی با یه متخصص تغذیه مشورت کن که هم درباره رژیم راهنماییت کنه و هم با توجه به رژیمی که داری برات مکمل و ویتامین ها رو تجویز کنه. موفق باشی گل.  

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.
اتفاقا تاثیر آهن بیشتره. ربطی نداره حتی اگر علائم کمبود زینک رو کامل داشته باشی تا آزمایش ندی مشخص ن ...

مرسی عزیزم اما من گاهی روزی دوتاهم میخوردم 

عزیزم من موهامو کوتاه کردم و خیلییی پشیمونم

خودم رشد موهام خوبه 

میخواستم درکنارش یچیزی مصرف کنم زودتر تاثیرشو بذاره

شما عوارضی از زینک ندیدین؟

قیمت زینک پلاس قهوه ای چند بود اخرین باری خریدین؟

عزیزم من موهامو کوتاه کردم و خیلییی پشیمونمخودم رشد موهام خوبه میخواستم درکنارش یچیزی مصرف کنم زودتر ...

سلام گلم حس میکنم بیشتر از زینک من از قرص اهن نتیجه دیدم که یک بستش سولفات ۱۱ تومنه بنظرم به جای زینک آهن بگیرین تاثیرش خیلی زیادتره. آخرین باز زینک یک بسته ۵۰ گرفتم . و نه از زینک تاثیر بدی ندیدم و مشکلی پیش نیومد و جوشتی صورتم و زخمام خیلی خوب شد چون روی زخم تاثیر داره و خوب میکنه من در کنار زینک هر روز آهن میخوردم اگه باهم یک ماه بخوری ی نتیجه ای میگیری که اطرافیانت میگن چیکار کردی من متاسفانه ول کردم اما دباره شروع میکنم فقط سعی کن به یک ماه که رسیدی یه روز درمیون و کم کم به هفته ای سه بار برسونی مشکلی پیش نیاد

سلام گلم حس میکنم بیشتر از زینک من از قرص اهن نتیجه دیدم که یک بستش سولفات ۱۱ تومنه بنظرم به جای زین ...

ممنونم عزیزم

فقط اینکه لطف میکنین از زینک مورد نظرتون عکس بفرستین؟

چون متفاوتن نمیدونم کدومو بخرم 

بعد اینکه شما چه زمانی در روز میخوردین؟مثلا بعد از ناهار یا قبل؟