2777
2789

تند تند ضعف میکنی باهاش

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چآق نمیکنه؟

من خوردم تند تند ضعف میکردم و باعث نیشد چیزای بیشتری بخورم و وزنم بیشتر شد تا قطعش کردم

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

من خوردم تند تند ضعف میکردم و باعث نیشد چیزای بیشتری بخورم و وزنم بیشتر شد تا قطعش کردم

خب اگه من ضعف کنم و چیزی نخورم خود ب خود چاق نمیکنه نه؟

خب اگه من ضعف کنم و چیزی نخورم خود ب خود چاق نمیکنه نه؟

بعید بدونم

چآق نمیکنه؟

بله عزیزم عوارض داره بنده بارها در سایت گفتم و برای خانوم ها توضیح دادم در صورتی که با کمبود مواجه هستین مصرف کنید مصرف خودسرانه زینک کلی عوارض و در نتیجه باعث مسمومیت میشه. مسمومیت با روی یا همون زینک فوق العاده خطرناکه و باعث مرگ میشه. در ضمن قرص های لینکی که تو ایران هستن جلوی ریزش مو رو نمی‌گیرم. الان هم مصرف که می‌کنی بدنت عادت می‌کنه به مقدار زیاد زینک بعد یه مدت اون مقدار رو بهش مرسومی با کمبود مواجه میشه(راجب مورد اخر زیاد تحقیق نکردم)

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.
بله عزیزم عوارض داره بنده بارها در سایت گفتم و برای خانوم ها توضیح دادم در صورتی که با کمبود مواجه ه ...

مرسی گلم ولی موهام رشد خیلی زیادی داشت وقتی مصرف میکردم 

زینکت خارجیه؟

یک ماه خوردم بخدا ریزش موهام درحد ۵ ۶ تار بود و خیلی کم می‌ریخت موهامم رشد هیلی زیاد کرد طوری که الان هرکی میبینه میگه چرا موهات انقدر بلد شده چیکار کردی چه پر شده 

بابام دیکه برام نگرفت گفت ضرر داره و ی مدت نخورر و این چیزا 

یک ماه خوردم بخدا ریزش موهام درحد ۵ ۶ تار بود و خیلی کم می‌ریخت موهامم رشد هیلی زیاد کرد طوری که الا ...

چند سالته اسی؟ عجیبه که تو یه ماه رشد قابل توجه داشته مگه چه خبره مگه چی توی قرص بوده من جات ترسیدم  . دوزش چقدر بود؟

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.