هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!
من خوردم تند تند ضعف میکردم و باعث نیشد چیزای بیشتری بخورم و وزنم بیشتر شد تا قطعش کردم
هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!
خب اگه من ضعف کنم و چیزی نخورم خود ب خود چاق نمیکنه نه؟
بعید بدونم
بله عزیزم عوارض داره بنده بارها در سایت گفتم و برای خانوم ها توضیح دادم در صورتی که با کمبود مواجه هستین مصرف کنید مصرف خودسرانه زینک کلی عوارض و در نتیجه باعث مسمومیت میشه. مسمومیت با روی یا همون زینک فوق العاده خطرناکه و باعث مرگ میشه. در ضمن قرص های لینکی که تو ایران هستن جلوی ریزش مو رو نمیگیرم. الان هم مصرف که میکنی بدنت عادت میکنه به مقدار زیاد زینک بعد یه مدت اون مقدار رو بهش مرسومی با کمبود مواجه میشه(راجب مورد اخر زیاد تحقیق نکردم)
یک ماه خوردم بخدا ریزش موهام درحد ۵ ۶ تار بود و خیلی کم میریخت موهامم رشد هیلی زیاد کرد طوری که الان هرکی میبینه میگه چرا موهات انقدر بلد شده چیکار کردی چه پر شده
بابام دیکه برام نگرفت گفت ضرر داره و ی مدت نخورر و این چیزا