2777
2789
عنوان

بچه.پسرزایی

3329 بازدید | 35 پست

سلام خانوما من ۲۰ سالمه اقدام ب بارداری میکنم و همسرم خیلی دوست داره بچه اولمون پسر باشه من ۲۸ این برج اول پریودیم بوده یعنی باید روزهای ۸.۹.۱۰ اقدام کنم؟ و اینکه تا اون زمان چی‌بخورم لطفا راهنمایی دارید بکنید هیچ تجربه ای ندارم

باید از چند ماه قبل اقدام رژیم بگیری نکه وایستی دم اقدام بخای چیزی بخوری پسر شه😐

صد درصد نیست

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باید از چند ماه قبل اقدام رژیم بگیری نکه وایستی دم اقدام بخای چیزی بخوری پسر شه😐

تا جایی ک تونستم گرفتم گرمی جات و اینا ولی خب زیاد تجربه ای ندارم،😭🤦🏻‍♀️

به نظر من به نوع نزدیکی بستگی داره مثلاً دو هفته هیچ کاری نکننفقط خودشونو تقویت کنن بعدش اقدام کنن

ماه قبل گرمی جات و ناشتا تخم هویچ وخرماو... اینا خوردم تو محدوده تخمک گذاریم ک همون ۸.۹.۱۰ یود اقدام کردم ولی باردار نشدم 

از پنجشنبه ۷ تیر میشه اقدام شروع کن یه شب درمیون 

از الان گرمیجات بخور خرما و معجون و گردو و فلفل و کاچی و ... به شوهرت هر شب شیر و موز و معجون بده 

توش شیر و موز و کنجد و خرما و عسل و دارچین بریز بده بخوره

خودت هم اسید فولیک بگیر روزی یکی دوتاتون بخورید 

از امشب تا شب ۱۵ سیکلت شکمت رو با روغن سیاهدانه ماساژ بده و چند قطره تو ناف شوهرت هم بریز 

بعد نزدیکی یه ربع از جات پا نشو 

ممکنه ماه اول نگیره ماه بعد هم همین کارارو بکن 

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹