2777
2789
عنوان

بچه.پسرزایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3334 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماه قبل گرمی جات و ناشتا تخم هویچ وخرماو... اینا خوردم تو محدوده تخمک گذاریم ک همون ۸.۹.۱۰ یود اقدام ...

از روز ۱۱ سیکلت شروع کن تا ۱۵ یعنی شب ۱۱ و ۱۳ و ۱۵ حتما نزدیکی داشته باش

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
با کیت روز تخمک گذاریتو پیدا کن و اقدام کن هرچند دست خداست تا بالایی نخواد که پسر نمیشه

به نظر منم همه چی دست خداست ولی خب خودتم تلاش کنی خوبه .من همسرم خیلی پسر دوست داره بخاطر اونه که دارم تلاش میکنم

دختر پسر شدن بچه دست خداست 

یکی از آشناها رژیم پسرزایی گرفت بچش دختر شد این رژیما هم شانسیه واسه یکی شاید درست از آب دربیاد واسه خیلیا نه 

تو همین سایت چند روز پیش یه خانم گفت همیشه قبل بارداریم لبنیات و ترشی میخوردم همه میگفتن بچت دختره ولی بچم پسره 

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
از روز ۱۱ سیکلت شروع کن تا ۱۵ یعنی شب ۱۱ و ۱۳ و ۱۵ حتما نزدیکی داشته باش

یعنی من ۲۸ روز اول پریودیم بوده تا ۱۱ روز بعدش که میشه ۷ تیر بشمارم .۷.۹.۱۱ این برج نزدیکی داشته باشم؟

دختر پسر شدن بچه دست خداست یکی از آشناها رژیم پسرزایی گرفت بچش دختر شد این رژیما هم شانسیه واسه یکی ...

به نظر من از شانس بچه همون جنسی که میخوان میشه فکر میکنن بخاطر رژیم هست شاید اون رژیم هم نمی گرفتن بازم همون جنس میشد 

به نظر منم همه چی دست خداست ولی خب خودتم تلاش کنی خوبه .من همسرم خیلی پسر دوست داره بخاطر اونه که دا ...

پس تلاشتو بکن توکل بخدا

‏به دعانویسم گفتم میخوام برم پیش تراپیست، گفت سمت این خرافات نرو

به نظر من از شانس بچه همون جنسی که میخوان میشه فکر میکنن بخاطر رژیم هست شاید اون رژیم هم نمی گرفتن ب ...

آره منم همین فکرو میکنم

بخدا همش دست خداست خیلیارو دیدم به این نتیجه رسیدم اینکارا فقط واسه سودجویی هست یه عده رو تیغ میزنن 

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
آره منم همین فکرو میکنمبخدا همش دست خداست خیلیارو دیدم به این نتیجه رسیدم اینکارا فقط واسه سودجویی ه ...

زن دایی من دو تا دختر داشت میگفت صد تا بجه هم بیارم باید یدونه پسر بیارم جون دلم میخواد رژیم گرفت سومی شد پسر فکر کرد دوباره میشه پسر چهارمی رو هم آورد که بچه هاش بشن دوتا دختر دوتا پسر ولی چهارمی شد دختر 😁واسه همین فکر میکنم اون سومی بخاطر رژیم اینا نبود خواست خدا بود اون بدون رژیم این حرفا هم پسر میشد اگه بخاطر رژیم بود باید چهارمی هم پسر میشد که😂