سلام خانوما من ۲۰ سالمه اقدام ب بارداری میکنم و همسرم خیلی دوست داره بچه اولمون پسر باشه من ۲۸ این برج اول پریودیم بوده یعنی باید روزهای ۸.۹.۱۰ اقدام کنم؟ و اینکه تا اون زمان چیبخورم لطفا راهنمایی دارید بکنید هیچ تجربه ای ندارم
ماه قبل گرمی جات و ناشتا تخم هویچ وخرماو... اینا خوردم تو محدوده تخمک گذاریم ک همون ۸.۹.۱۰ یود اقدام ...
از روز ۱۱ سیکلت شروع کن تا ۱۵ یعنی شب ۱۱ و ۱۳ و ۱۵ حتما نزدیکی داشته باش
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
آره منم همین فکرو میکنمبخدا همش دست خداست خیلیارو دیدم به این نتیجه رسیدم اینکارا فقط واسه سودجویی ه ...
زن دایی من دو تا دختر داشت میگفت صد تا بجه هم بیارم باید یدونه پسر بیارم جون دلم میخواد رژیم گرفت سومی شد پسر فکر کرد دوباره میشه پسر چهارمی رو هم آورد که بچه هاش بشن دوتا دختر دوتا پسر ولی چهارمی شد دختر 😁واسه همین فکر میکنم اون سومی بخاطر رژیم اینا نبود خواست خدا بود اون بدون رژیم این حرفا هم پسر میشد اگه بخاطر رژیم بود باید چهارمی هم پسر میشد که😂