2821
2789
عنوان

تنگی نفس

| مشاهده متن کامل بحث + 2142 بازدید | 36 پست
هنوز خوب نشدم هر از گاهی دوباره اونجوری میشم شربت زعفرون بخور البته میتونه از تروئیدم باشه

ممنونم عزیزم حتما دکتر آزمایش مینویسه صبح میرم انجام میدم تشکر🙏🙏🙏

دلی که رحمه زخمه💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خیلی ممنونم از راهنماییتون پس به دکتر قلب هم مراجعه می‌کنم🙏❤

اول قلب و بعد ریه برو. یکی از این دوتاست 

اگر نبود بدون بخاطر استرسه و موقت سراغت اومده 

سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک)  باتشکر
من بیشتر شبا و نصف شبا دچارش میشدم آنقدر بد بود که میدوییدم سمت پنجره که اکسیژن بگیرم منتها خطرناک ن ...

عزیزم🥺🥺🥺پس احتمالش هست برای منم همین باشه...مرسی قربونت برم بله واقعا اذیت کنندست

دلی که رحمه زخمه💔
عزیزم🥺🥺🥺پس احتمالش هست برای منم همین باشه...مرسی قربونت برم بله واقعا اذیت کنندست

زنده باشی عزیزم نترس خوب میشی دکتر بری حتما که قرص میده و اوکی میشی👌♥️

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

اول قلب و بعد ریه برو. یکی از این دوتاست اگر نبود بدون بخاطر استرسه و موقت سراغت اومده

مرسی عزیزم چشم حتما الهی که همیشه سلامت باشین بازم خیلی ممنونم🙏

دلی که رحمه زخمه💔
مرسی عزیزدلم امیدوارم🥺🙏😢❤

😘👍💐

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

سلام من ۵ساله که تنگی نفس مدام دارم خیلی شدید میشه دکترا میگن از استرسه ولی هرچی قرص استرس میخورم بی ...

سلام گلم وای ۵سال چقدر زیاد امیدوارم خوب بشی خیلی حس بدیه من الآن انگار یکی پلاستیک گذاشته رو صورتم می‌خواد خفم کنه😢دکتر برام آزمایش کم خونی و تیروئید نوشتن با یک قرص آرام بخش و یک قرص مربوط به قلب من دیشب خوردم کمی بهترم تا آزمایشا رو بدم ببینم چطور میشه خبرت می‌کنم حتما

دلی که رحمه زخمه💔