2777
2789
عنوان

تنگی نفس

2137 بازدید | 36 پست

بچه ها تنگی نفس دارم رفتم دکتر عمومی نوار قلب و فشار و اکسیژن و همه چی خوب بود ولی الآن خیلی اذیتم نمی‌دونم چرا اینطوری شدم😭عصر میرم دکتر متخصص اما فکرم خیلی مشغوله...سردرد گرفتم از کمبود اکسیژن😔

میشه اگه تجربه ای در این زمینه دارین راهنماییم کنین...مثلا دور از جون اگر برای خودتون یا نزدیکانتون قبلا پیش اومده مشخص شده دلیلش چی بوده چطور خوب شدن

دلی که رحمه زخمه💔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم حمله ی پانیک هست من چند وقت درگیرش بودم

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

عزیزم خیلی دلایل داره. اول از همه اینکه شاید به چیزی حساسیت داری. من پدرم به نیش زنبور حساسیت داره و اگر نیشش بزنه قشنگ خفه میشه و نفسش بند میاد باید سریع بره بیمارستان 

مشکل دوم میتونه به ریه و اسم ربط داشته باشه که باید بری متخصص ریه مخصوصا اگر خس خس میکنه

مشکل سوم هم میتونه قلب باشه. گرفتگی رگای قلب

اولی از همش بهتره اگر باشه

سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک)  باتشکر

بخاطر استرس و فشار عصبیه منم چند روز پیش تنگ نفس داشتم اکو قلب ونوار قلب دادم گفت چیزیت نیست معده ته منم گفتم معدم درد نمیکنه گفت بخاطر استرس زیاد اسید معده میزنه بالا تنگ نفس میشی عرق نعنا بخور خوب میشی 

عزیزم حمله ی پانیک هست من چند وقت درگیرش بودم

عزیزم😔ممکنه تو خواب هم به آدم حمله دست بده؟آخه من توی خواب اینطوری شدم از پریشب تا الآنم خوب نشده

دلی که رحمه زخمه💔
عزیزم😔ممکنه تو خواب هم به آدم حمله دست بده؟آخه من توی خواب اینطوری شدم از پریشب تا الآنم خوب نشده

من بیشتر شبا و نصف شبا دچارش میشدم آنقدر بد بود که میدوییدم سمت پنجره که اکسیژن بگیرم منتها خطرناک نیست فقط اذیت میشی دکتر برو حتما خوب میشی 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

عزیزم خیلی دلایل داره. اول از همه اینکه شاید به چیزی حساسیت داری. من پدرم به نیش زنبور حساسیت داره و ...

عزیزم خیلی ممنونم از راهنماییتون پس به دکتر قلب هم مراجعه می‌کنم🙏❤

دلی که رحمه زخمه💔
بخاطر استرس و فشار عصبیه منم چند روز پیش تنگ نفس داشتم اکو قلب ونوار قلب دادم گفت چیزیت نیست معده ته ...

عزیزم درسته این مدت خیلی استرس داشتم یهو خودش رو نشون داده پس...خیلی ممنونم از راهنماییتون حتما می‌خورم❤🙏

دلی که رحمه زخمه💔
2790
2778
2791
2779
2792