2777
2789
عنوان

لطفا اینقدر نژاد پرست نباشید !

2064 بازدید | 97 پست

میدونم که قراره این تاپیکم به زودي بترکه ولي ترجیح میدم سکوت نکنم و بگم . . . 

بنده نه مهاجرم نه افغانیم نه هر چیز دیگه اي 

من زاده ي این آب و خاکم ‌

توهین و نژاد پرستي توی این سایت و بین آدماي اینجا بیداد میکنه 

من کاري به بقیه ندارم ولي ماها حتي به مردم خودمونم رحم نمیکنیم بارها شاهد توهین و ناسزا به قومیت هاي مختلف رو شاهد بودم 

بارها حتي شاهد توهین از سمت کاربرا به اصالتم بودم 

چون گفتم عربم !!!

هنوزم میگم میگم و افتخار میکنم به اصالتم 

بارها شاهد این بودم که گفتن عرب که جاش اینجا نیست برگرده بره عربستان !

اگه اینجوریه که باید ترکم جمع کنه بره ترکیه 

کوردم جمع کنه بره کردستان 

اینجوری که دیگه وطنی نمیمونه 

آب و خاکی نمیمونه 

ایرانمون به بودن همین مردمش کنار هم هست که قشنگه 

لطفا اینقدر نژاد پرست نباشید:)

ما همه از یه آب و خاکیم

من هم عرب هستم و ب قومیت افتخار میکنم

بوشهر خوزستان هرمزگان قسمتی از فارس قومیت عرب داره.

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف شما کاملا درست همه اقوام ایران خواهر و برادر ما هستن ولی افغان ها یه مشت آدم ترسو و دردسر ساز و پررو و فرصت طلب هستن دیدم و تجربه کردم که میگم

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

والا ما نژاد پرست نیستیم من خودم ترکم

هزار بار فحش توهین شنیدم 

انواع جمله های ترک خر ، ترک مغول ، تخم مغول و... رو شنیدم ولی نیومدم به هیچ قومی توهین کنم 

هزار مسخره و شدم و از بیشتر قوم ها توهین شنیدیم 

تازه ما که ایران و دوست داشتیم ولی یه عده هی میگفتن جمع کنین برین مغولستان ، جمع کنین برین یه جای دیگه 

Maybe in another life ... 🥢🎐

آریایی هستیم نه نژاد های دیگه تماممممم

اریایی هم یه نژاده دیگه 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

حقیقت بود ایران هخامنشی جایی برای گروه هایی که تحمیلی به این خاک وارد شدن نداره

در جریانی دیکه ژن خالص نداریم؟

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.

انشالله که زندگی قشنگی داشته باشی با قلب پاکت❤️

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.