2777
2789
عنوان

لطفا اینقدر نژاد پرست نباشید !

| مشاهده متن کامل بحث + 2064 بازدید | 97 پست
حقیقت بود ایران هخامنشی جایی برای گروه هایی که تحمیلی به این خاک وارد شدن نداره

حقیمتی نیست از خودت حقیقت نساز

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا منم تا یماه پیش همینقدر ادعام میشد ک نژادپرست نباشیم

تا اینکه خبر شنیدم از نزدیک ک یه افغانی طلای یه خانواده که براشون کارمیکرده و مورداعتمادشون بوده دزدیده و با بیل خانواده رو کشته و به زن خانواده بعدازمرگش تجاوز کرده(پزشک قانونی فهمیده) و بعد فرارکزده

خب حالا تو بگو این ادم بدون هیچ مدرک شناسایی الان فرار کرده چطور قراره پیداش کنن؟؟

هیچ قومی تحمیلی وارد نشده

ما ترک ها ، کردها ، لرها ، عرب ها ، گیلک ها ، بلوچ ها و.... از اول بودیم و تا اخر هم همونجاییم اگه تو خودت ناراضی جمع کن برو به ما ربطی نداره 

Maybe in another life ... 🥢🎐

اقوام ایران همه قابل احترامن ولی نفهمیدم چرا اون وسط اسم افغانی های بی فرهنگ و اوردی بابا جمع کنید این جوگیریاتون و همه جا شده پر افغانی گند زدن به کشور باید جمع کنن برن کشور خودشون 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

والا ما نژاد پرست نیستیم من خودم ترکمهزار بار فحش توهین شنیدم انواع جمله های ترک خر ، ترک مغول ، تخم ...

افسوس که هنوزم خیليا هستن که هیچ بویی از انسانیت و شعور نبردن🙂

والا منم تا یماه پیش همینقدر ادعام میشد ک نژادپرست نباشیمتا اینکه خبر شنیدم از نزدیک ک یه افغانی طلا ...

خب این یه مسئله سیاسیه

کشور باید مدیریت کنه

که نمیکنه 

باید به دولت اعتراض کنیم

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.

شما که همین دو کلمه گفتار نیک کردار نیک بلدی چرا به همونم عمل نمیکنی و دل میشکونی 

تو هم از اصل و نسب خودت دور موندی

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

والا منم تا یماه پیش همینقدر ادعام میشد ک نژادپرست نباشیمتا اینکه خبر شنیدم از نزدیک ک یه افغانی طلا ...

افغان بحثش با قومیت‌های داخل کشور فرق داره

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
عزیزم حالا چرا میخوای گریه کنی باشه بمون😂

دآرم از ایرانی بودنم خجالت میکشم با این رفتارت

آریایی ها والا بافرهنگ بودن

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.
از طرف هند و نمیدونم کجا اومده این کتاب تاریخش و خوب نخونده و اجازه ی توهین به خودش رو میده

خب وقتی کتاب نمیخونن همینه 

بیخیال عشقم