2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1471 بازدید | 86 پست
قربونت بشم من. میدونم متمم از این خاطرات تو بچگیم دارم. واسه همین نمیخام دخترم کم و کاست داشته باشه. ...

الهی دورت بگردم، آره میفهمم چی میگی بنظرم ماهایی که کودکی بدی داشتیم مادرای خیلی خوبی میشیم میتونیم الگوی دخترامون باشیم 

الهی شهر همسرم خوبه بد نیست گفتم تا وقتی به درجه ای از رشت و کمال ذهنی و آرامشی درونی نرسم بچه نمیارم چون نمیخوام هیچ کدوم از آسیب هام حتی یه درصد ناخواسته بچم ببینه ❤️🌹

بادی اسپلش جین میس رو خیلی دوست داره کلا هرجا میری تو اتاقش یدونه از اینا داره یا قلمی یا بزرگش خیلی ...

بنظر من سرهمی بهتره

موهاشم تو خونه خودتون اتو بزنید صاف شه با سرهمی خیلی مرتب به چشم میاد 

آرایش هم باهاش یکم حرف بزنید(مثلاً یه شبه و بعد که برگشتید صورتش رو می‌شوره می‌ره) آرایشگاه ببرید آرایش ملایم و دخترونه بزنن رو صورتش

خدارو شکر که به خودش میرسه بعضی اوقات من که میام به اسرار مامانم احوالپرسی کنم میبینم طرف لباس ۳۰ میلیونی تنشه ولی بوی سگ مرده میده قدر دخترتون رو بدونید که آنقدر به خودش میرسه😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم دوتا حالت خوبه:

یکی اینکه موهاشو کوتاه کنم و کراتین کنم که لخت لخت بشه و جلوشو چتری بزنم 

یکی اینکه موهاشو کرلی‌ کنم و وسط ابروهاشو بردارم

لباسم یا سرهمی یا کت و شلوار

کفشم یا اسپرت مثل ال استار 

یا پاشنه بلند مجلسی 

آرایش فقط در حد لیپ گلاس و فرمژه

ی کیف مینی هم انتخاب میکنیم توش گوشیش و ی مینی عطر یذاره

ع

عزیزم این مدل اورال ها شاید بیاد بهش همین رنگ یا رنگ های دیگه

و مثلا میتونی موهاشم اینجوری کنی کراتین نکن نهایتا سشوار بکش کراتین موهاشو میریزه و اگه اورال گذاشتی این مدل گوشوار میاد بهش اگه قدش کوتاه کفش پاشنه بلند یا رنگ لباسش یا مصلا سفید و مشکی با توجه ب رنگ لباس قشنگ در میاد با یه کیف کوچولویی 

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
حجاب که چی بگم نه تفریط نه افراط. چون مراسم ما نیست نمی‌خوام خیلی بدنش به نمایش گذاشته بشه و دوستان ...

اره خب برای عروسی غریبه اونطوری خیلی مناسب تره

اورال عالیه 

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
بنظر من سرهمی بهترهموهاشم تو خونه خودتون اتو بزنید صاف شه با سرهمی خیلی مرتب به چشم میاد آرایش هم با ...

قربونت شم😍

بخدا مردم گناه دارن میری یجایی می‌شینی میبینی بوی عرق مثل جسد مونده و کپک زده همه جا رو گرفته یا طرف دهنشو باز می‌کنه انگاری در فاضلاب میزنی «ببخشید» آدم باید به خودش برسه من از قدیم به دخترم میگفتم زیبایی در درجه اول تو تمیزیه. اصلا تمیزی یچیز دیگس😍

وای چقدر خوشگله این مدل گوشواره با اورال😍😍😍😍

♥️♥️♥️

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
قربونت شم😍بخدا مردم گناه دارن میری یجایی می‌شینی میبینی بوی عرق مثل جسد مونده و کپک زده همه جا رو گ ...

چقدر خوبه شما به دخترتون میگید بعضیا فک میکنن بچه از شکم مادر میاد بیرون باید بدونه😬

نمی‌دونم به اینایی که همیشه ادعا دارن ولی نمی‌دونن نظافت چیه چی بگم همیشه هم لباسای گرون مارک تنشونه ولی میبینی بوی ادکلن با بوی عرق بدن قاطی شده بوی اسید توی محیط پخش شده😂💔