2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1471 بازدید | 86 پست
میدونی اسی مامان من هیچوقت به فکر من نبود بچه بودم همه جا من با لباس پاره و خراب خونه بودم هرگز بهم ...

قشنگم.‌ قربونت شم آخه. این چه حرفیه میزنی. بخدا منم اشتباه زیاد داشتم برای بچم. من اصلا حواسم نبود که دخترم تو دوره زمونه ای زندگی می‌کنه که همه موهاشونو زنگ میزنم و ابرو پیوسته براشون چقدر زشته. من باید زودتر به فکرش بودم و زودتر با شوهرم صحبت میکردم تا دخترم اون خاطرات تلخ و احساس نکنه. منم کوتاهی کردم. همه اشتباه کردن. الان خودت به خودت عزت نفس بده. بخدا دخترم با اینکه ۱۴  سالشه اینقدر به خودش ارزش و اعتبار میده که من جرعت کردم دو بار تنهایی بفرستمش سفر خارج از کشور به همراه پسرم... اینکه کجا به دنیا اومدی و تو چه خانواده ای مهم نیست،تقصیر توهم نیست. ولی اینکه با این سن چجوری باهات رفتار میشه چرا. چون مقصر واقعی خودت حساب میشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این حرفاتون اشتباهه. دختر من خیلی صورت زیبایی داره و تو طبیعی ترین حالتشم جذابه ولی اینکه من ب ...

وا چرا دیگه بحث فلسفی کردین نظرمو گفتم گفتم دختر۱۴ساله هنوز بچه اس صورتشو ارایش میکنی نچسب میشه خودمم دوتا دختر بسیار بسیار زیبا دارم انگار اروپایین بحث زیبای دخترتون نکردم اینقدر تند گارد گرفتین  میگم لباس شیک ومو هاشو مدل قشنگی درست کنی کافیه ،،،تازه خودتون میگید مهمونی غریبس فقط میخوای مرتب باشه خودتونم تکلیفتون باخودتون مشخص نیست چی میخوای  اره ولی شنیون مو وارایش صورت برا دختر ۱۴ساله از نظر من تاکید میکنم از نظرمن جالب نیست بازم هرجورخودتون میخواید

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

ببرش ارایشگاه موهاشو باز مدلی کرلی درست کن اگه اهل میکاپه خط چشم و رژ و ریمل کافیه اگه اهلش نیست یا ...

حجاب که چی بگم نه تفریط نه افراط. چون مراسم ما نیست نمی‌خوام خیلی بدنش به نمایش گذاشته بشه و دوستان با راهنمایی هاتون منو به فکر انداختن ی سرهمی یا کت و شلوار بگیرم بنظرم اینجور ایتمی خوبه

شرایط مالی مون خداروشکر خیلی خوبه ولی دخترم استایل خودش اینجوریه که مامان می‌خوام ساده و شیک باشم. ک ...

کت کراپ کوتاه زیرش نیم تنه با شلوار و کفش یه کم پاشنه

موهاشو آرایشگاه ببرین خودشون واردن مدل شیک و دخترونه 

ولی آرایش بنظرم سایه و خط چشم و ... واسه ۱۴ سال جالب نیس 

براش مژه بذاره آرایشگاه و یه رژ لب دخترونه خیلی جذاب میشه

بنظر من موهاش رو سشوار کنید و لخت لخت با فرق کج یا وسط هرکدام بهش میاد بریزه دورش همین کافیه برای عروسی باکلاس 

لباس هم سعی کنید رنگ های جیغ و تند و لباس جینگیل مستون نپوشه.  رنگ صورتی ملایم یا آبی آسمانی بنظرم خیلی شیک میاد . لباس پف دار و دنباله دار و پرنسسی نپوشه بی کلاس میشه بنظر من . یه تاپ و دامن کوتاه با کفش دخترانه چندسانتی یا پیراهن تا روی زانو .

آرایش هم اگر صورتش جوش داره در حد پوشاندن جوش ها و صورتی کمرنگ به گونه ها و لب ها و کمی فرمژه کافیه 

وا چرا دیگه بحث فلسفی کردین نظرمو گفتم گفتم دختر۱۴ساله هنوز بچه اس صورتشو ارایش میکنی نچسب میشه خودم ...

قشنگممممم بحثو فلسفی نکردم شما نگفتین فقط شینیون من فکر کردم به مدل مو ساده گیر دادین... آرایش هم که گفتم ی چیز خیلی خیلی ساده من خودم چیز ساده ای مد نظرم بود منتها فکر کردم شما به همین سادگی هم گیر دادین! ببخشید درست متوجه نشدم!

نه بابا شینیون نه مدل های ساده ولی چشم نواز. کرم پودر و اینا نیازی نیست پوست خودش خوبه فکر‌کنم یکم ه ...

آفرین مدل ساده و زیبا 

اره عالیه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
منم میگم ارایش واسه ۱۴ سال خوب نیست.

خودمم میگم دختر باید دخترونگی کنه نه اینه تو نوجوانی شبیه زنای سی ساله باشه . من فکر کردم میگن اصلا هیچی مهم نیست و اصلا چرا باید حتی ی مدل ساده هم داشته باشه. وگرنه خودمم همین عقیده رو دارم!

قشنگم.‌ قربونت شم آخه. این چه حرفیه میزنی. بخدا منم اشتباه زیاد داشتم برای بچم. من اصلا حواسم نبود ک ...

مهربونم خدا نکنه ایشالاه همیشه دلتون خوش باشه و سالم باشید عزیزم

اسی خاطرات تلخ مثل زخمن شاید کمرنگ بشه اما جاش میمونه 

الان آره بهترین تیپ و استایل میزنم خیلی به خودم میرسم چیزی نمی‌ذارم تو دلم بمونه 

اما متاسفانه کودکی نوجوانی بشدددت بدی داشتم علتشم وجود مادر بشدت سمی بود ک اصلا هیچ شباهتی ب مادر نداشت و نداره 

شما اصلا خودتو با همچین آدمی مقایسه نکن شما خیلی با شعوری خیلی مهربونی همین که میگی دخترت مو رنگ نمیکنه یا راجب ابروش میس و متوجه شرایط جامعه و تفاوت دختر خوبت هستی نشون میده چه زن عاقلی هستی 

مادر من تو بچه هاش با من اینجوری بود به بقیه می‌رسید حتی به بچه خواهر برادراش می‌رسید براشون لباس می‌گرفت اسباب بازی میخرید براشون اما منی ک دخترش بودم محروم بودم حتی بهم میگفت نگو مامان 

بگذریم شما همیشه شاد و سرزنده باشی الهی برات بهترین و آرزو میکنم شاد میشم وقتی همچین مادرای عاقلی میبینم تو جانعخ😍❤️