2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1471 بازدید | 86 پست
وا چرا دیگه بحث فلسفی کردین نظرمو گفتم گفتم دختر۱۴ساله هنوز بچه اس صورتشو ارایش میکنی نچسب میشه خودم ...

مرسی از نظرت عزیزم ببخشید اگه ناراحتتون کردم ممنون از وقت و توجه تون❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما براش به نظرم یه اورال بپوشی قشنگ در میاد و موهاشو پیچی بدی داخل و اگه تونستی دستبندی و یا گوشوار شیکی گردنبدی چیزی بزنی براش یا مثلا بافت آفریقایی بزنی براش

خیلی خوشحالم ک به فکر زیبایی دخترتی خدا واست نگهش داره. اگه بخویا میتونم بهت مدل بدم ببینی یا مثلا شما هم اگه عوس دخترت بزتری ببینم چی بهش میاد

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
عزیزم شما براش به نظرم یه اورال بپوشی قشنگ در میاد و موهاشو پیچی بدی داخل و اگه تونستی دستبندی و یا ...

ممنونم اگه میشه بفرستین. ممنونم به هرحال دخترمونه دیگه چیکار کنیم خانوم خانوما رو 😂 اجازه بدین ازش اجازه بگیرم اگه گذاشت حتما

مرسی از نظرت عزیزم ببخشید اگه ناراحتتون کردم ممنون از وقت و توجه تون❤️

غدات عزیزم ناراحت نشدم جا خوردم چون بدون منظور نظرمو گفتم انشالله عروسی بهتون خوشمیگذره

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

مهربونم خدا نکنه ایشالاه همیشه دلتون خوش باشه و سالم باشید عزیزماسی خاطرات تلخ مثل زخمن شاید کمرنگ ب ...

قربونت بشم من. میدونم متمم از این خاطرات تو بچگیم دارم. واسه همین نمیخام دخترم کم و کاست داشته باشه. من چون خودم اجازه نداشتم لاک بزنم یواشکی واسه خواهر کوچیکم میزدم و حرفشم می‌شنیدم ولی دلم میخواست خواهر کوچیکم تجربه کنه مثل خودم نشه. سر همین تماما سعی کردم واسه دخترم بهترین زندگی رو بسازم. شما هم قطعا مادر خوبی خواهی شد. همسر خوبی انتخاب کنین و زندگیتو چه الان چه بعدا بر وقف مراد خودتون و عشق و علاقه خودتون پیش ببرین. جوینده یابنده است. بگرد دنبال خوشبختی قبل اینکه پیداش کنی خودش تورو پیدا کرده