2777
2789
عنوان

بنطرتون از الان بیمه بریزم یا نه

140 بازدید | 9 پست

گفتم از الان یه بیمه زنان خانه دار برا خودم بریزم 

مجردم ۲۱ سالمه 

بعد اگه بعدها جایی مشغول به کار شدم و اونحا هم بیمه کردن ، باید دیگه اینو ندم؟ 

یا میشه اینم بدم ؟ 

برا این پرسیدم که بنظر من اگه هرماه همین مقدار پول رو پارسیان بخری خیلی بیشتر به نفعته

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا این پرسیدم که بنظر من اگه هرماه همین مقدار پول رو پارسیان بخری خیلی بیشتر به نفعته

آخه سکه هی بالا پایین میشه بهش اطمینانی نیس 

گفتم بیمه بریزم برا پیری کوریام😅

آخه سکه هی بالا پایین میشه بهش اطمینانی نیس گفتم بیمه بریزم برا پیری کوریام😅

برا ۲۰ سال دیگه حتی مطمئن باش طلا خیلی بیشتر ارزش پیدا میکنه و توی بلند مدت همیشه طلا سود داره و سرمایه ست

ما هروق پول بازنشستگی رو حساب کردیم دیدم واقعا طلا بیشتر ارزش داره

ماهی ۹۰۰ تومن واقعا پول زیادیه

بعدم اصلا معلوم نیس شرکتای بیمه تا ۲۰ سال دیگه درچه وضعیتی هستن، اصلا پابرجا هستن یا نه

همین الانش که تامین اجتماعی کلی بدهی داره و هیچ جای دولتی قبولش نمیکنن

درکل هم که ۲۰، ۲۵ درصد نسخه و ویزیت رو بیشتر نمیدن، یعنی ۸۰ درصدش رو خودمون پرداخت میکنیم

برای بیمه ی درمانی ایرانیان سالی ۶۰۰ تومن میگیره و همون کار تامین اجتماعی رو میکنه

ولی برای پس انداز به نظر من عقلانیش اینه که ماهی یکی دو تومن رو ادم طلا بخره واقعا به نفعه، پولتم زیر سر خودته و ارزششو میدونی

من به شخصه هیچوقت پولمو دست دولت نمیسپارم

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

ولی حتما به خودت متعهد باشی همونطور که پول بیمه رو سرماه میدی اون تیکه طلا رو هم سرماه حتما بخری و تا حداقل ۳۰سال دیگه بهش دست نزنی

حتی هرچی پول اضافه دستت اومد هم همینکارو کنی 

الان دوست من به کارفرماشم گفته برا من بیمه رد نکن و پولشو بهم بده ایشونم همینکارو کرده فقط دوستم داره بیت‌کوین میخره

برا ۲۰ سال دیگه حتی مطمئن باش طلا خیلی بیشتر ارزش پیدا میکنه و توی بلند مدت همیشه طلا سود داره و سرم ...

خرید طلا برخلاف ظاهر فریبنده اش، اصلا عقلانی نیست. خرید طلا فقط حفظ ارزش پولت. مثلا اگه الان با 10 گرم طلا بتونی یک دوچرخه بخری، سی سال دیگر هم همون دوچرخه را میتوانی بخری.

خرید طلا برخلاف ظاهر فریبنده اش، اصلا عقلانی نیست. خرید طلا فقط حفظ ارزش پولت. مثلا اگه الان با 10 گ ...

پس اینکه پولمون رو به دولت بدیم عقلانیه؟ با این وضعیت اقتصادی و سیاسی؟

پس اینکه پولمون رو به دولت بدیم عقلانیه؟ با این وضعیت اقتصادی و سیاسی؟

نه عقلانی نیست همان‌قدر که اگر پولمان را تبدیل به طلا کنیم عقلانی نیست.زمانی کار عقلانیست که پولمان را در یک بانک معتبر خارجی ذخیره کنیم و روی آن سود بگیریم در این حالت هم ارزش پول حفظ شده و هم سودی هر چند کم گرفته این که البته در ایران مقدور نیست. بایستی کاری کنیم که علاوه بر جبران تورم، مقداری نیز سود کنیم