2777
2789
م" خودم تا دلت بخواد این کارو کردم ولی نشد اخرش گفتم بیخیال تمیشه فکر اطرافیان رو بکنزندگی بلعخره تم ...

واقعا گاهی میاد سراغم خدا شیطانو لعنت کنه همون موقع گریه هم گریه میکنم از خدا میخوام هر گز این کارو نکنم بالاخره به قول شما این دنیا هم با بدی و خوبیش تموم میشه

دریا زده از خیسی باران نهراسد🌸🌊🌊
نمی‌دونم ولی قطعا وضعیت از من بدتر نیستولی فکر نکن و انجام نده چون اگر قسمت نباشه بری خدا نمی زاره و ...

فکر نکنم بتونم انجام بدم گاهی تا لب مرز انجام دادنش رفتم ولی انجام ندادم یعنی نمیتونم میترسم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا بهش فکر کن عزیزم، این اشتباهه که میگن خودکشی نکن، شاید درونت داره این پیام رو میده که این آدم ...

اتفاقا دارم هدف های دیگه تو زندگی برای خودم میسازم یکمی از قبل بهتر شدم فقط خدا کنه تلاشام نتیجه بده موفق بشم اعتماد به نفسم  امید به زندگیم بیشتر بشه 

چرا فک می‌کنی پس آدمی فک می‌کنه که انجام میده

نمیدونم خیلی نازک نارجیم میاد سراغم ولی به خودم میگم بزار سه ساعت ده ساعت یک روز بگذره ببین اگه دوباره همچین حسی داشتی انجام بده ولی خداروشکر از سرم میپره

واقعا گاهی میاد سراغم خدا شیطانو لعنت کنه همون موقع گریه هم گریه میکنم از خدا میخوام هر گز این کارو ...

منکه عمری ازم گذشته  خدایی سیرم وقتی میبینم برگشتم ونمردم یه دیونه به تمام معنا میشم عقلم از سرم میره به زمین وزمان ناسزا میگم به همه مشکوک میشم   

ولی دیگه دنبالش نمیرم بزار بمونم محبت کنم به یه دونه دخترم  من مادر نداشتم اقلا برای دخترم مادری کنم من بمیرم اون چی میشه چه رنجی میکشه تا عمر داره غصه میخوره پس صبر مینم تحمل میکنم همین جور که تواین ۵۰ سال صبر کردم  شماهم  بفکر بچه خودت باش  شوهر آدم بدرد نمیخوره دلسوز نیست ولی بچه گناه داره 

شاید حکمتی درش هست