2777
2789
با اطلاعاتی که من دارم به امید انتقالی و اینا نرید تهعد انتقالی نداره از معلم بگیر تا دکتر تو منطقه ...

اونجوری که من شنیدم طرح رو هر جایی میندازن ولی تعهدی توی استان خودته

nature 🏖️🍁lover

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونطوری بود تهرانیا همه با خوشحالی تعهدو میزنن ولی کسی نمیزنه

خیلیا از مدت تعهد میترسن تهرانی چرا باید تهران رو ول کنه بره توی روستا ها 

ولی کسی که خودش توی منطقه محروم باشه دیگه از اول با امکانات کم بوده براش فرقی هم نداره 

nature 🏖️🍁lover

شاید شخصی باشه سوالم ولی به عنوان یه کنکوری بخواین راهنمایی کنید بین پزشکی دندون و دارو و فیزیوتراپی ...

ببین خب اولا باید رتبه ات برسه طبق اون بگی وگرنه من بگم دندون تو‌رتبه ات نرسه نمیشه که در کل علاقه تو ببین دارو کلا شیمی و واقعا درساش سخته 

دندون کار عملیش سخته مثلا باید بری از بیرون‌برای خودت مریض پیدا کنی تا بتونی دندوناشو کار کنی تا نمره فلان بگیری 

فیزیوتراپی هم خوبه ولی اونم باید زبون دار باشی تا مشتری جذب کنی 

پزشکی هم باید تخصص بگیری و خب دیر بازدهه

در کل برای همه شون نیاز به سرمایه داری اگه بخوای خیلی پولدار شی تو دندون باید مطب بزنی تو دارو داروخونه و تو فیزیوتراپی هم بازم پول مطب و لوازم 

من خودم شخصا دارو دوست نداشتم دندون و پزشکی دوست داشتم که از پزشکی قبول شدم 

دندون خیلی رتیه کمی میخواد ...

ببین خب اولا باید رتبه ات برسه طبق اون بگی وگرنه من بگم دندون تو‌رتبه ات نرسه نمیشه که در کل علاقه ت ...

مثلا تو دارو بخوای فقط مسول فنی باشی تو داروخونه دیگران همون پول پزشک عمومیه حدود 15 20

ببین خب اولا باید رتبه ات برسه طبق اون بگی وگرنه من بگم دندون تو‌رتبه ات نرسه نمیشه که در کل علاقه ت ...

ببخشید شما درساتون سخته

یعنی منظورم اینه که خیلی زیاد باید بخونین مثلا روزی 10 ساعت

خستم🤭

ببخشید شما درساتون سختهیعنی منظورم اینه که خیلی زیاد باید بخونین مثلا روزی 10 ساعت

نه ولی خیلی امتحان داریم مخصوصا از ترم 6به بعد ماهی دو سه تا امتحان داریم 

تایمایی که امتحان نداری اوکیه ولی دیگه یه هفته مونده به امتحان باید بخونی چون مثلا 16جلسه جزوه اس 

روزی 67 ساعت اوکیه بازم مونده به خود فرد 

نه ولی خیلی امتحان داریم مخصوصا از ترم 6به بعد ماهی دو سه تا امتحان داریم تایمایی که امتحان نداری او ...

ما ترم مون از همه رشته ها زودتر شروع میشه و از همه دیرتر تموم میکنیم من این ترم تا 15مرداد امتحان دارم ترم بعدیم 1شهریور شروع میشه یعنی فقط دو هفته تابستون ...

نه ولی خیلی امتحان داریم مخصوصا از ترم 6به بعد ماهی دو سه تا امتحان داریم تایمایی که امتحان نداری او ...

بعضی دانشجو ها میگن 12 13 ساعت میخونن مثل سال کنکور بابت اون پرسیدم

خستم🤭

مرسی عزیزم🦋✨ آره درسته هنوز هیچی از رتبه ها مشخص نیست ولی خب اینطوری حداقل یه اطلاعاتی آدم داره😄  

من خیلی می‌شنوم که دارو کار آسون تری نسبت به دو تا رشته تاپ دیگه داره پزشکی واقعا هر جور نگاه میکنم تحصیل واقعا طولانی و طاقت فرسا داره 

nature 🏖️🍁lover

مثلا تو دارو بخوای فقط مسول فنی باشی تو داروخونه دیگران همون پول پزشک عمومیه حدود 15 20

از فیزیوتراپی هم خبر دارین درآمدش چطوریه؟؟ توی کانال های مشاوره ای که درآمد های نجومی میدن😐🤦

nature 🏖️🍁lover

بعضی دانشجو ها میگن 12 13 ساعت میخونن مثل سال کنکور بابت اون پرسیدم

نه من نمیخونم انقدر 

ممکنه اون مثلا بخپاد جزوه 500ص رو تو دو روز بخونه مجبور اون‌همه ساعت بخونه ولی اگه از یه هفته قبل شروع کنه با روزی 56 ساعت میشه جمع کرد