2777
2789
انتقالی نمیدن به امید اینجور چیزا نرو 😂 از کسی که تعدیه بپرس نه نت و مشاورا

پسر خالم تعهدی عه

5 سال توی پزشکی قانونی بود بعد انتقالی گرفت الان داره تخصص میگیره بااینکه تعهدش هنوز تموم نشده

خستم🤭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم بعد چند سال میشه تخصص هم گرفت

عزیزم من دانشجوی پزشکی ام چند سال یعنی بعد 5یا6سال خودت حساب کن تخصص هم بدی باید بقیه تعهدتو‌بری اینطور نیس که ولت کنن به حال خودت

انتقالی نمیدن به امید اینجور چیزا نرو 😂 از کسی که تعدیه بپرس نه نت و مشاورا

من از یه دانشجو دندون پزشکی  شنیدم میشه با پارتی و اینا یجوری تعهدش رو آسون تر کرد حالا دقیق نمی‌دونم چطور ولی میگفتن میشه 

البته دبیر مدرسمون می‌گفت اصلا نمیشه 😐😂

nature 🏖️🍁lover

من از یه دانشجو دندون پزشکی شنیدم میشه با پارتی و اینا یجوری تعهدش رو آسون تر کرد حالا دقیق نمی‌دون ...

اونم حرف میزنه دیگه با چشمش ندیده که به کسی تخفیف اینا بدن

عزیزم من دانشجوی پزشکی ام چند سال یعنی بعد 5یا6سال خودت حساب کن تخصص هم بدی باید بقیه تعهدتو‌بری این ...

من نگفتم تعهد رو میشه پیچوند

گفتم درحین تعهد تخصص هم میشه گرفت

خستم🤭

عزیزم من دانشجوی پزشکی ام چند سال یعنی بعد 5یا6سال خودت حساب کن تخصص هم بدی باید بقیه تعهدتو‌بری این ...

شاید شخصی باشه سوالم ولی به عنوان یه کنکوری بخواین راهنمایی کنید بین پزشکی دندون و دارو و فیزیوتراپی کدوم رو بهم پیشنهاد میدین؟؟ شما بیشتر توی جو درس هاش هستین ما از بیرون میتونیم ببینم ممکنه خیلی رویایی تصور کنیم 

nature 🏖️🍁lover

با اطلاعاتی که من دارم به امید انتقالی و اینا نرید 

تهعد انتقالی نداره از معلم بگیر تا دکتر 

تو منطقه خودتونم نمیندازه غرب سرق هرجا اونا بگن میری همون دو سه برابر مدت تحصیل تهعد دارید پس هفت سال نیست تعهد 

تا جایی که میدونم تا تعهد تموم نشده حق ادامه تحصیلی نیست فقط باید به دولت کار کنید نمیتونید برید مطب خصوصی و اینا

پسر خالم تعهدی عه5 سال توی پزشکی قانونی بود بعد انتقالی گرفت الان داره تخصص میگیره بااینکه تعهدش هنو ...

بعد از خوندن‌تخصصت باید ادامه اشو تو همونجا ک تعهد داری کار کنی

خسته و امیدوار

با اطلاعاتی که من دارم به امید انتقالی و اینا نرید تهعد انتقالی نداره از معلم بگیر تا دکتر تو منطقه ...

نه همون استانی میافتی که درس خوندی فقط شهر یا روستاش مشخص نیست

خستم🤭