2777
2789
از فیزیوتراپی هم خبر دارین درآمدش چطوریه؟؟ توی کانال های مشاوره ای که درآمد های نجومی میدن😐🤦

درامدش خوبه ولی اونم فارغ التحصیلاش زیادن دیگه باید بتونی مشتری جذب کنی و هیچکدوم درامد ثابت نداره ممکنه تا 56 سال اول حقوقت کم باشه ولی بعدش بهتر شه هر چقدر مشتری بیشتر پول بیشتر کلا علوم پزشکی مشتری محوره نمیشه عدد گفت 

فیزیوتراپی ام اگه تو کلینیک کسه دیگه کار کنی درصدی بهت پول میده پس دیگه حقوق نجومی نیس ،حقوق ها درصورت نجومی که مطب از خودت باشه و بعد ده سال اگه کارت خوب باشه میرسی بهش هیچکس از همون سال اول میلیاردر نشده همه چیز نیاز به تلاش و همت داره 

مرسی عزیزم🦋✨ آره درسته هنوز هیچی از رتبه ها مشخص نیست ولی خب اینطوری حداقل یه اطلاعاتی آدم داره😄 ...

دارو تحصیلش سخته کارش اسونه ولی اگه یخوای داروخونه بزنی باید علاوه بر پول اون مکان میلیاردها پول دارو داشته باشی تا اون مغازه رو پر کنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من نمیخونم انقدر ممکنه اون مثلا بخپاد جزوه 500ص رو تو دو روز بخونه مجبور اون‌همه ساعت بخونه ولی ا ...

ممنونم   

ببخشید سوالا زیاد شد

درسته میگن پزشکا و پرستارا با دانشجو های پزشکی خوب برخورد نمیکنن

خستم🤭

ممنونم ببخشید سوالا زیاد شددرسته میگن پزشکا و پرستارا با دانشجو های پزشکی خوب برخورد نمیکنن

پرستارا نه ولی پزشکا هم اساتید میخوان تحقیر کنن اونم به اخلاق طرف بستگی داره  بعضیا خوبن بعضیا بد مثلا میخوان بگن شما چیزی نیمدونین ولی خب باید روحیه قوی داشته باشی😂