2777
2789
عنوان

امتحانام و افتادم حالم بده

472 بازدید | 12 پست

یه حس بدی دارممم

نمیدونم چند تا افتادم ولی حدسم میگه کم نیست اقتصاد و جامعه شناسی و مطمئنم :(

بقیه رو نمیدونم

امیدوارم پاس شده باشم

جدی حالم بده چیکار کنم گند خورد تو تابستونم؟ :(

چی بگم والا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدااا سرت عزیزممممممممیدونم الان حالت بده و ناراحتی ولی وااااقعا پیش میاد 🩷 ایشالا تلاش کن سری بعد ...

مرسیییی واقعا حرفات خیلی خوب بودن

ولی من کلا به درس خوندن علاقه ای ندارم..

هدفمم تو چیز دیگه ایه دارم زبان میخونم و کار خودم و راه میندازم ولی به این فکر میکنم میتونستم یذره بیشتر بخونم و پاس شم که تابستون اذیت نشم، اذیتم میکنه

چی بگم والا
شهریور برو امتحان بده تک ماده نزن من یازدهم انسانی دوتا افتادم تا الان.خدات شکر کن تموم شده برات من ...

احساس میکنم گند خورد تو تابستونم

چون یه سری درسارو خودم نمرم و حساب کردم لب مرز پاس شدم حالا اینکه مصحح چه طوری تصحیح میکنه هم مهمه...

امیدوارم پاسم کنن

چی بگم والا
نه بابا منطقم مونده

راستی راست میگی دهم شنبه منطق دارن

ایشلا خوب میدی منطق سادس 

من روانشناسی دارم دوشنبه بعد یه روز فرصت فکر کنم خراب کنم ولی تلاشم میکنم

یه جمله بهت میگم همیشه این یادت باشه همیشه ۸۰ درصد خودتو بذار برای درست ۲۰ذرصد بسپر به خدا و کی گفت نمرت کم شدع درس نخوندی اهمیت نده چون خودت مهمه خودت میدونی خوندی

دهم پشت سر گذاشتیم میدونم درسات چه سختی داره تنها کسی درکت میکنه هم رشته ایته

توبه شکستم🫀🙂

احساس میکنم گند خورد تو تابستونمچون یه سری درسارو خودم نمرم و حساب کردم لب مرز پاس شدم حالا اینکه مص ...

چه گندی خورد؟

تابستون قرار بود هرکاری بکن بکن این درسا مثلا افتای روزی دو سه درس بخون همین پشت هم نه مثلا یه هفته یه کتاب

بعد شهریور بین امتحانات یک هفته فاصله ای چون وسطا امتحان هست تو نیفتادی پس فرصت خوندن داری شهریور خیلی بهتر تا خرداد نمره گرفتن من اصلا استرس ندارم درس بیفتم چون شهریور میرم سر جلسه بهتر میدم حرف بقیه مهم نیست چون ۱۲ سال درس بخونم بعد فارغ تحصیل شم کسی نمیپرسه چند تا تجدیدی اوردی مهم نیست همون لحظه حرف بارت میکند

خوشحال میشم بهت کنم حالتو چون هم رشته ایم منم ذرس دوست ندارم به دلایلی میخونم

توبه شکستم🫀🙂

چه گندی خورد؟تابستون قرار بود هرکاری بکن بکن این درسا مثلا افتای روزی دو سه درس بخون همین پشت هم نه ...

همیشه این حرفارو به خودم میزنم ولی این دفعه نیاز بود یکی دیگه اینارو بهم بگه😭♥️

ممنونم واقعا

انگار یه فرشته اومد یهویی اینارو بهم گفت..

چی بگم والا