2777
2789
عنوان

نتیجه کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 68 پست
از بس شب تا صب امروز استرس کشیدم هم واسه جواب هم واسه اینکه جغرافی فردا رو نخوندم با عذاب وجدان خواب ...

بببینبرو یه لیوان اب بخور ۲ ساعت وقت داری هر چی قبلا خوندی بودی مرور کن یه نگاه بنداز فق مثلا اگه ۸ درسه هر درس یه ربع بالا ۱۶ میشی نگران نباش فقط زود برو 

دیگه هیچی نمیتونه غافگیرم کنه ...
دوستم تراز هر چ پایین باشه یعنی وضع خرااابع تراز بالای ۶۵۰۰یه چیز حالا قابل قبوله

شت 

یعنی من ریدم داغون 

درسته؟ 

یعنی من از متوسط هم داغون ترم

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من می‌خوام فقط از این باتلاق زندگی دربیام چ قبول بشم چ نشم تزاری ک ازشدمیترسیدمو بهم داده من دلم نمی ...

توکل کن بخدا هنوز خیلی فرصت داری هنوز اول راهی نا امید نباش،خداروچ دیدی شاید تیر رو خیلی بهتر بزنی، فقط میشه گفت خسته ای این روزاهم تموم میشه، من خودم صبح دخترم ازمون تیزهوشان داره خیلی زحمت کشیدهاز استرس خوابم نمیبره

بببینبرو یه لیوان اب بخور ۲ ساعت وقت داری هر چی قبلا خوندی بودی مرور کن یه نگاه بنداز فق مثلا اگه ۸ ...

یه درس واجب ک پنج نمره ای نخوندم 

اصالتا لر🪐من یک دخترم در طول زندگی ام فهمیدم برای اینکه بخواهم ب دانشگاه بروم برای اینکه بخواهم شاغل شوم برای اینکه مستقل شم یا روزی ازدواج کنم و روزی مادر بشوم باید قدرت داشته باشم قدرتی ک بتوانم تلاش کنم قدرتی ک بتوانم کمبود های زندگیم را تحمل کنم قدرتی ک بتوانم با همسرم رفتار درستی داشته باشم و قدرتی ک ب فرزندم زندگی را یاد دهم پس من باید روی قلبم ذهنم و افکارم کار کنم تا با کوچک ترین اتفاق از پا نیوفتم آ  .
از کجا میفهمید دعوت به مصاحبه شدین ؟؟

اونجا بالای کارنامه نوشته

اصالتا لر🪐من یک دخترم در طول زندگی ام فهمیدم برای اینکه بخواهم ب دانشگاه بروم برای اینکه بخواهم شاغل شوم برای اینکه مستقل شم یا روزی ازدواج کنم و روزی مادر بشوم باید قدرت داشته باشم قدرتی ک بتوانم تلاش کنم قدرتی ک بتوانم کمبود های زندگیم را تحمل کنم قدرتی ک بتوانم با همسرم رفتار درستی داشته باشم و قدرتی ک ب فرزندم زندگی را یاد دهم پس من باید روی قلبم ذهنم و افکارم کار کنم تا با کوچک ترین اتفاق از پا نیوفتم آ  .
نه زبان اصلا بهم یاد میدی ترار چیه؟باید چند باشه این خیلی کمه یعنی؟

تراز رتبه نیست 

مثه اینه ک تو داری ازمون میدی ازمون سخته  ما هزاران تا مثلا درصد۲۰داریم 

اینا حساب میگنن این درصد بیست با توجه ب سژح سوالات چ نمره ای(ترازی) ب شما تعلق میگیره 

هرچی سخت تر اونی ک درست میزنه و درصدش بالاتره تراز بیشتر مثلا سال پیش ریاضی جزو سختترینا بود تو اگ ۳۰میزدی شااااااهکاااااار کردی 

ولی امسال اگ  ۳۰میزدی نه اونقدر

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)
توکل کن بخدا هنوز خیلی فرصت داری هنوز اول راهی نا امید نباش،خداروچ دیدی شاید تیر رو خیلی بهتر بزنی، ...

ببفرستش غیر انتفاعی تیزهوشانی ها خیلیاشونو دیدم میومدن ترمیم معدل . جوش رقابتیه اعصاب بچه داغون میشه نمیتونه تمرکز کنه رو درس کتابخوته هم تیزهوشانی زیاد داریم پشت کنکور ...

دیگه هیچی نمیتونه غافگیرم کنه ...
توکل کن بخدا هنوز خیلی فرصت داری هنوز اول راهی نا امید نباش،خداروچ دیدی شاید تیر رو خیلی بهتر بزنی، ...

من کنکور تیر نمیدم چون فرهنگیان ندارع فقط بهت بگم ک در مقابل این همه دانش آموز کنکوری ک این همه ترازشون بالا هست من اصلا ب چشم نمیام اگه خدا بخواد منو ب جایی برسونه نمیدونم دیگه چون هیچوقت نخواسته عادت ندارم ..ب قبول نشدن عادت کرده بودم 

شت یعنی من ریدم داغون درسته؟ یعنی من از متوسط هم داغون ترم

متاسفانه .ناراحت نباش 

چطور میشه نگاه کرد از کدوم سایت منم کنکور دادم

نگا نکردی هنوز 

سایت مای سنجش قسمت کارنامه فرهنگیان 

6هزار شد ترازم خاک تو سرم 💔

دعوت شدی؟