2777
2789
عنوان

نتیجه کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 68 پست

کنکور قبلن خیلی بهتر بود همون یه مرحله و ترازو رتبه وهمه چیز رو یبار استرس میکشیدی واسه نتیجش، نمیدونم این چ سیستم غلطی کل سال رو بایداسترس بکشی چند وقت یکبار برای نتیجه های پشت سر هم یبار درصد یبار تراز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دقیقا همینم میگفتم حداقل هشت هزار میده ولییی😔

حالا از اون طرف با تراز داغون دعوت ب مصاحبه شدم ولی دلم میخواد سرمو بکوبم ب دیوار چون فقط دل خشک کنیه تازه نمره های نهاییم همه در حد ۱۳.۱۵نمیخوام زنده باشم

اصالتا لر🪐من یک دخترم در طول زندگی ام فهمیدم برای اینکه بخواهم ب دانشگاه بروم برای اینکه بخواهم شاغل شوم برای اینکه مستقل شم یا روزی ازدواج کنم و روزی مادر بشوم باید قدرت داشته باشم قدرتی ک بتوانم تلاش کنم قدرتی ک بتوانم کمبود های زندگیم را تحمل کنم قدرتی ک بتوانم با همسرم رفتار درستی داشته باشم و قدرتی ک ب فرزندم زندگی را یاد دهم پس من باید روی قلبم ذهنم و افکارم کار کنم تا با کوچک ترین اتفاق از پا نیوفتم آ  .
کنکور قبلن خیلی بهتر بود همون یه مرحله و ترازو رتبه وهمه چیز رو یبار استرس میکشیدی واسه نتیجش، نمیدو ...

من می‌خوام فقط از این باتلاق زندگی دربیام چ قبول بشم چ نشم تزاری ک ازشدمیترسیدمو بهم داده من دلم نمیخواد زنده بمونم من از اون تراز متنفر بودم خدا انقد تراز کم دادن برا درصدام انگار سال ۹۸بوده

اصالتا لر🪐من یک دخترم در طول زندگی ام فهمیدم برای اینکه بخواهم ب دانشگاه بروم برای اینکه بخواهم شاغل شوم برای اینکه مستقل شم یا روزی ازدواج کنم و روزی مادر بشوم باید قدرت داشته باشم قدرتی ک بتوانم تلاش کنم قدرتی ک بتوانم کمبود های زندگیم را تحمل کنم قدرتی ک بتوانم با همسرم رفتار درستی داشته باشم و قدرتی ک ب فرزندم زندگی را یاد دهم پس من باید روی قلبم ذهنم و افکارم کار کنم تا با کوچک ترین اتفاق از پا نیوفتم آ  .
خخب گو چند شده

ببین نوشته نمره خام ۳۱۹۲ 

این یعنی چی؟

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
نوشته۳۱۹۲

رشتت چیه 

۳۱۹۲ مال فرهنگیانه درسته؟ 

من فرهنگیان نمیخواستم کلا ولی دادمش ترازم شده ۴۰۰۰ ک قبول نشدم برای فرهنگیان خیلی بالا باید باشه

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)

از بس شب تا صب امروز استرس کشیدم هم واسه جواب هم واسه اینکه جغرافی فردا رو نخوندم با عذاب وجدان خوابیدم و بیدار شدم الآنم هیچی نخوندم همه جای بدنم دون دون شده و میخاره کنکور برام چ سودی داشت ؟هیچ ...یه هیچه بزررررگ

تجربی هستی؟

زبان و ریاضی دوتاش همین بود ترازم

ترو خدا بهم بگو من خیلی سر در نمیارم واقعا 

اصلا تراز باید چند باشه؟

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
کنکور قبلن خیلی بهتر بود همون یه مرحله و ترازو رتبه وهمه چیز رو یبار استرس میکشیدی واسه نتیجش، نمیدو ...

سرهمین موضوع من بشدت تو خودم رفتم و تنها شدم

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)
رشتت چیه ۳۱۹۲ مال فرهنگیانه درسته؟ من فرهنگیان نمیخواستم کلا ولی دادمش ترازم شده ۴۰۰۰ ک قبول نشدم بر ...

نه زبان 

اصلا بهم یاد میدی ترار چیه؟باید چند باشه 

این خیلی کمه یعنی؟

زبان و ریاضی دوتاش همین بود ترازمترو خدا بهم بگو من خیلی سر در نمیارم واقعا اصلا تراز باید چند باشه؟

دوستم تراز هر چ پایین باشه یعنی وضع خرااابع تراز بالای ۶۵۰۰یه چیز حالا قابل قبوله