کنکور قبلن خیلی بهتر بود همون یه مرحله و ترازو رتبه وهمه چیز رو یبار استرس میکشیدی واسه نتیجش، نمیدونم این چ سیستم غلطی کل سال رو بایداسترس بکشی چند وقت یکبار برای نتیجه های پشت سر هم یبار درصد یبار تراز
حالا از اون طرف با تراز داغون دعوت ب مصاحبه شدم ولی دلم میخواد سرمو بکوبم ب دیوار چون فقط دل خشک کنیه تازه نمره های نهاییم همه در حد ۱۳.۱۵نمیخوام زنده باشم
اصالتا لر🪐من یک دخترم در طول زندگی ام فهمیدم برای اینکه بخواهم ب دانشگاه بروم برای اینکه بخواهم شاغل شوم برای اینکه مستقل شم یا روزی ازدواج کنم و روزی مادر بشوم باید قدرت داشته باشم قدرتی ک بتوانم تلاش کنم قدرتی ک بتوانم کمبود های زندگیم را تحمل کنم قدرتی ک بتوانم با همسرم رفتار درستی داشته باشم و قدرتی ک ب فرزندم زندگی را یاد دهم پس من باید روی قلبم ذهنم و افکارم کار کنم تا با کوچک ترین اتفاق از پا نیوفتم آ .
کنکور قبلن خیلی بهتر بود همون یه مرحله و ترازو رتبه وهمه چیز رو یبار استرس میکشیدی واسه نتیجش، نمیدو ...
من میخوام فقط از این باتلاق زندگی دربیام چ قبول بشم چ نشم تزاری ک ازشدمیترسیدمو بهم داده من دلم نمیخواد زنده بمونم من از اون تراز متنفر بودم خدا انقد تراز کم دادن برا درصدام انگار سال ۹۸بوده
اصالتا لر🪐من یک دخترم در طول زندگی ام فهمیدم برای اینکه بخواهم ب دانشگاه بروم برای اینکه بخواهم شاغل شوم برای اینکه مستقل شم یا روزی ازدواج کنم و روزی مادر بشوم باید قدرت داشته باشم قدرتی ک بتوانم تلاش کنم قدرتی ک بتوانم کمبود های زندگیم را تحمل کنم قدرتی ک بتوانم با همسرم رفتار درستی داشته باشم و قدرتی ک ب فرزندم زندگی را یاد دهم پس من باید روی قلبم ذهنم و افکارم کار کنم تا با کوچک ترین اتفاق از پا نیوفتم آ .
از بس شب تا صب امروز استرس کشیدم هم واسه جواب هم واسه اینکه جغرافی فردا رو نخوندم با عذاب وجدان خوابیدم و بیدار شدم الآنم هیچی نخوندم همه جای بدنم دون دون شده و میخاره کنکور برام چ سودی داشت ؟هیچ ...یه هیچه بزررررگ
زبان و ریاضی دوتاش همین بود ترازمترو خدا بهم بگو من خیلی سر در نمیارم واقعا اصلا تراز باید چند باشه؟
دوستم تراز هر چ پایین باشه یعنی وضع خرااابع تراز بالای ۶۵۰۰یه چیز حالا قابل قبوله