2777
2789
عنوان

نتیجه کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 68 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تراز رتبه نیست مثه اینه ک تو داری ازمون میدی ازمون سخته ما هزاران تا مثلا درصد۲۰داریم اینا حساب میگ ...

مرسی که توضیح دادی 

واقعا نارحت نمیشم فقط میخوام یک کلمه بهم بگی این تراز من الان یعنی چی؟ 

عالی،خوب،متوسط،افتضاح،خیلیییی افتضاح و قهوه ای

یکی از این گزینه هارو بهم بگو لطفا 

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
متاسفانه .ناراحت نباش

یعنی هیچی هیچی نمیتونم قبول بشم؟

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
مرسی که توضیح دادی واقعا نارحت نمیشم فقط میخوام یک کلمه بهم بگی این تراز من الان یعنی چی؟ عالی،خوب،م ...

تلاشتو بکن خیلییی بهتر میشی تیر جانکم هنوز ۲۰روز طلایی مونده و ینی ی کوچولو خرابه...💔الان فهمیدم دل و دماغ دگتر و پرستار و این کوفتا شدن ندارم چطوری برم ب مریض بگم خوب نمیشی 

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)
ترتز کنکور و فرهنگیانت چند شد؟

فرهنگیان ثبت نام نکرده بودم

تلاشتو بکن خیلییی بهتر میشی تیر جانکم هنوز ۲۰روز طلایی مونده و ینی ی کوچولو خرابه...💔الان فهمیدم دل ...

اوکی مرسی ازت 

تهشم هیچی نشدم :) میدونستم....بی عرضه تر از این حرفام

فک کردم همون گزینه آخر شد اره؟

نمره کل ازمون تراز کنکور هست

ببخشید این یعنی 

داوطلب گرامی ، شما برای شرکت در مرحله ارزیابی شایستگی معلمی در گروه علوم انسانی معرفی شده اید

بچه ها اینو نوشته یعنی همون دعوت شدن یانه 

خداجونم عاشقتم😘😍
اوکی مرسی ازت تهشم هیچی نشدم :) میدونستم....بی عرضه تر از این حرفامفک کردم همون گزینه آخر شد اره؟

نگو این حرفو🥺💔 قول میدم تیر خوب میشی ب این ب چشم تلنگر نگا کن

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)