2777
2789
عنوان

می خوام یه موضوعی بگم اگه میترسید نیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2646 بازدید | 119 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شده ازش بخوای واست دعا کنه ؟

نه ولی خودش دعا کرده، چند تا چیز دیگه هم مثل اینکه از خدا میخواسته و برآورده شده و خودش میگه از روزی که حسش کردم آرزوهام برآورده شده جالبه تاکید داره رنگشم آبی بود

من باردارم هر شب خواب میبینم ی اقایی مثل چی دنبالم میکنه🥲🥲چهرشم معلوم‌نیست تا میریم به تختم تو حال ...

عزمزمه از تنش ها و اضطراب هات کم کن اون هیچ کس نیست ساخته ذهنته خودت به خودت کمک کن اگر تکرار شد روانشناس

🥰🥰

شاید جن استقلالی باشه

😂😂😂😂

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

من باردارم هر شب خواب میبینم ی اقایی مثل چی دنبالم میکنه🥲🥲چهرشم معلوم‌نیست تا میریم به تختم تو حال ...

وای اینو گفتی یادم اومد باردار بودم هرررر شب خواب میدیدم دزد میاد خونم،  ی مرد ترسناک،  قشنگ یادمه شبا دیگه میخوابیدم جلو در سالن ک نزارم بیاد تو

واقعا خوبه اون دوران تموم شد

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
عزمزمه از تنش ها و اضطراب هات کم کن اون هیچ کس نیست ساخته ذهنته خودت به خودت کمک کن اگر تکرار شد روا ...

اتفاقا ارومم

سر بارداری قبلیمم‌ ی خواب رو عصابو خدا شاهده هفت ماه تمام هرشب دیدم

میدیم همسرم دیگ منو نمیخواد ی اقایی داره بهم میگه اینو 

هفت ماه تمامممم

بهد زایمان تموم شد 

سر این بارداریم ی اقایی که لباس بلند سیاه تنشه دنبالمه 

مامان دوتا گل پسر