2777
2789
عنوان

تجربه خوب نداشتن تلویزیون

173 بازدید | 19 پست

سلام.هنوزم نمیدونم چرا نداشتن تلویزیون برای یک عده عجیبه. تا میان خونت و یا میفهمن خیلی تعجب میکنن. آخه چرا؟من ترجیح میدم بجای اینکه یه اطلاعاتی بهم تحمیل بشه خودم برم دنبال جواب سوالام. تا زمانی که مدرسه ای بودم مثل سایر اعضای خونواده ام پیگیر تلویزیون بودم. حتی تا دیروقت.بعد ۸ سال دوری از خونه و ندیدن تلویزیون حس کردم هیچ اتفاق خاصی نمیفته اگه نداشته باشی.جالبه همسرمم شرایط منو داشته.ما زمان ازدواج تصمیم گرفتیم کلا تلویزیون نخریم.الان ۶ سال میگذره. و واقعا خوشحالم ازینکه نداریم.میتونیم زمان بیشتری رو با هم باشیم.صحبت کنیم.بازی کنیم.شعر بخونیم. بیرون بریم و ...

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟

دیگه با وجود لپتاپ و گوشی واقعا نیازی به تلویزیون نیست، زوجهای جوان زیادی میشناسم که یا تلویزیون ندارند یا فقط وقتی مهمون دارند روشنش می‌کنند

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همش به خانواده میگم تلوزیون نخرید برامون 

اصلا از تلوزیون خوشم نمیاد مهمون دعوت کردی کلی واسه باهم بودنتون ذوق داری روشنش میکنی همه محوش میشن باهم بودنا با وجودش اهمیتشو از دست میده 

با احترام اگه شرایط مالیشو دارین یکی بگیرین این کارا چیه 

یعنی فقط آدم با نداشتن تلویزیون می‌تونه وقت بیشتری برای باهم بودن داشته باشه؟ پس این گوشی ای که دست هممونه چی

آدم تلویزیون بگیره که حتما نباید ۲۴ ساعته روشن بزاره اختیارش دست خودته میتونی اصلا روشن نکنی مثلا وقتی یه مهمونی چیزی اومد اگه خواست روشن کنی براش 

دلم واقعی شدن سناریوهای ذهنمو میخواد.
یکی از فانتزی‌های منو دارید زندگی می‌کنید! متاسفانه شوهر من حتما تلوزیون باید روشن باشه تا خوابش ببر ...

بابای منم همین مساله رو داره و دعوات میکنه اگه خاموش کنی😄سعی کنین یه جایگزین براش پیدا کنین. میتونین شبا براش آواز بخونین یا قصه تعریف کنین.مخصوصا که طی روز تلاش کنین کمتر باهاش صحبت کنین که تشنه تر باشه. 

دیگه با وجود لپتاپ و گوشی واقعا نیازی به تلویزیون نیست، زوجهای جوان زیادی میشناسم که یا تلویزیون ندا ...

ما اصلا لپ تاپ هم روشن نمیکنیم. گوشی هم محدود هس استفاده اش

بابای منم همین مساله رو داره و دعوات میکنه اگه خاموش کنی😄سعی کنین یه جایگزین براش پیدا کنین. میتونی ...

یه مدت با پادکست می‌خوابید. راستی بچه ندارید؟ معمولا بچه‌دارها واقعا گاهی مجبور میشن از تلوزیون استفاده کنن

من اصلا تلویزیون روشن نمی کنم اگه چند ماه هم خانه باشم روشن نمی کنم فقط وقتی بخوام فیلم بیبینم گوشی رو وصل می کنم فیلم می بینم برنامه تلویزون اصلا 

دوستم صبح که چشمشو باز می کنه باید صدای تلویزیون تو خانه بپیچه من اصلا کلافه میشم

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
با احترام اگه شرایط مالیشو دارین یکی بگیرین این کارا چیه یعنی فقط آدم با نداشتن تلویزیون می‌تونه وقت ...

مهمون بخاطر ما میاد یا تلویزیون؟!اتفاقا ما مهمون زیاد میاد خونمون.دوستامون.زمانی که خونه اونا میریم یه تلویزیون روشنه و یه سکوت خاصی.همه چشما سمت تلویزیون.ولی میان خونه ما.انکاع بازی ها. صحبت کردن و ...خیلی بیشتر خوش میگذره

من اصلا تلویزیون روشن نمی کنم اگه چند ماه هم خانه باشم روشن نمی کنم فقط وقتی بخوام فیلم بیبینم گوشی ...

چه کار خوبی.ازین جهت خوبه به نظرم.تصویر بزرگتر باشه.ولی من خودم اینکه وارد برنامه های تلویزیون بشم رو دوس ندارم

منم همش به خانواده میگم تلوزیون نخرید برامون اصلا از تلوزیون خوشم نمیاد مهمون دعوت کردی کلی واسه باه ...

بااااور کنین همینطوره.مهمونی مزه اش به باهم بودنه. مخصوصا این بچه کوچیکا که میان وسط یا میرقصن یا بازی میکنن.همه باهم خوشن.نه اینکه هرکی یه ور نشسته

یه مدت با پادکست می‌خوابید. راستی بچه ندارید؟ معمولا بچه‌دارها واقعا گاهی مجبور میشن از تلوزیون استف ...

ما نه بچه نداریم فعلا.ولی دوس دارم بچه اومد خودم باهاش بازی کنم.عاشق اینم باهاش کاردستی اینا درست کنم. بیرون بریم و ...

چه کار خوبی.ازین جهت خوبه به نظرم.تصویر بزرگتر باشه.ولی من خودم اینکه وارد برنامه های تلویزیون بشم ر ...

توی مهمونی ها هم اصلا تلویزیون روشن نمی کنم بدم میاد اصلا از صدای تلویزیون تو خانه متنفرم

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
بااااور کنین همینطوره.مهمونی مزه اش به باهم بودنه. مخصوصا این بچه کوچیکا که میان وسط یا میرقصن یا با ...

خیلی مصمم تر شدم رو تصمیمم ادم بخواد یه فیلمی چیزیم ببینه تو لپتاب میبینه خب چه کاریه