2777
2789
عنوان

تجربه خوب نداشتن تلویزیون

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 19 پست
توی مهمونی ها هم اصلا تلویزیون روشن نمی کنم بدم میاد اصلا از صدای تلویزیون تو خانه متنفرم

آییی گفتین

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟
خیلی مصمم تر شدم رو تصمیمم ادم بخواد یه فیلمی چیزیم ببینه تو لپتاب میبینه خب چه کاریه

باور کنین هزینه اضافه اس.دوستمم ندارن خونه شون.همسرش دوس نداشت.دوستم اوایل خ حوصله اش سر میرفت.بعد عادت کرد.الان بچه داره.کتاب میخونه.کلا سرش شلوغه.و میگه خ خوبه از اخبار و اینا ادم دوره.حالش بهتره.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما اصلا لپ تاپ هم روشن نمیکنیم. گوشی هم محدود هس استفاده اش

یعنی هیچ دوره آموزشی و مهارتی هم شرکت نمی‌کنید؟ برای انجام تکالیف و تولیدمحتوا و خوندن مقاله لپتاپ واقعا لازمه، از هنرهای تجسمی هم اینجوری خیلی دور میشید که، بدون لپتاپ و گوشی و تلویزیون کلی فیلم خوب، مستندهای عالی، نقاشی‌های قشنگ، نمایش و رقص و اپرا رو از دست میدید

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!
یعنی هیچ دوره آموزشی و مهارتی هم شرکت نمی‌کنید؟ برای انجام تکالیف و تولیدمحتوا و خوندن مقاله لپتاپ و ...

نه اتفاقا همه اینایی رو که میگین رو از یوتیوب و گوگل پیگیرم.منظرم اینه که از لپ تاپ بجای تلویزیون استفاده نمیکنیم.اینکه مثلا بخوام تلویزیون رو آنلاین ببینم. الان دوره حسابداری و نقاشی رو با لپ تاپ یاد میگیرم.

نه اتفاقا همه اینایی رو که میگین رو از یوتیوب و گوگل پیگیرم.منظرم اینه که از لپ تاپ بجای تلویزیون اس ...

آها، آخه گفتی اصلا لپتاپ رو روشن هم نمی‌کنی، گوشی هم خیلی محدود

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!