2777
2789

اینقدر ضعیف بودی تو هنر؟!! اگر هیچ هنری نداری واسه انجام فعالیت ها کمک میگرفتی از کسی و اولین نفر تحویل میدادی تا نمره ات کم نشه.

۱۲حداقل نمره اس . نگران نباش تو انتخاب رشته رشته های نظری تاثیر منفی نداره .

هنرستان که نمیخوای بری غصه بخوری.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوره راهنمایی هم همیشه کارنامه من رو ورزش خراب میکرد اینهمه جون میکندم درس میخوندم ورزش بهم نمره نمی ...

بخدا همینه

الان انقد استرس دارم میترسم جایی ثبت نام نشم

اینقدر ضعیف بودی تو هنر؟!! اگر هیچ هنری نداری واسه انجام فعالیت ها کمک میگرفتی از کسی و اولین نفر تح ...

نه میخوام برم تجربی

ضعیف نبودم کار تحویل نمی‌دادم سر زنگ ها ریاضی میخوندم یا میخوابیدم😐💔😂

یادش بخیر من همیشه ریاضی و علوم ۲۰ بوده بعد دینی و فارسی ۱۱ تا ۱۳😂

بابا دیگه چندش تر از دفاعی نیست جون کندم شدم ۱۹ بعد هنر و کار و فناوری گند زد تو همه تلاشام💔

بخدا همینهالان انقد استرس دارم میترسم جایی ثبت نام نشم

نترس خود مدیر ‌ معاون ها هم نمره هنر و ورزش براشون مهم نیست(متأسفانه یا خوشبختانه)

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بابا دیگه چندش تر از دفاعی نیست جون کندم شدم ۱۹ بعد هنر و کار و فناوری گند زد تو همه تلاشام💔

بابا مگه میخواستی بری نمونه که نگران معدلی؟ فقط مدارس نمونه تاثیر معدل داره و تیزهوشان که تاثیرش غیر مستقیمه . اگر میخوای عادی بری نگران نباش

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.
پس در واقع نمره ات صفر بوده .خیلی هم خوب بهت داده .نکران نباش برو زودتر واسه ثبت نام دبیرستان

دقیقا

ثبت نام کردم همه چی اوکیه فقط میترسم از واکنش دیدن کارنامه ام

بابا مگه میخواستی بری نمونه که نگران معدلی؟ فقط مدارس نمونه تاثیر معدل داره و تیزهوشان که تاثیرش غیر ...

البته هنر و فناوری تو معدل کتبی تاثیری ندارن پس اصلا اصلا مهم نیست. زحمتت هم به باد نرفته سر جاشه.

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.