2821
2789

چیشد

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همیشه دبیرای هنر و ورزش به بی رحم بودن مشهورن 

توهین نشه ولی انگار ارث پدرشون رو خورده بودیم یا ما مقصر بودیم که زنگشون کم اهمیت ترین بود

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

همیشه دبیرای هنر و ورزش به بی رحم بودن مشهورن توهین نشه ولی انگار ارث پدرشون رو خورده بودیم یا ما مق ...

بخدا خب علاقه ندارم باید یه ذره مهربون باشه خوووک

همیشه دبیرای هنر و ورزش به بی رحم بودن مشهورن توهین نشه ولی انگار ارث پدرشون رو خورده بودیم یا ما مق ...

یه مشت عقده این

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

بخدا خب علاقه ندارم باید یه ذره مهربون باشه خوووک

دوره راهنمایی هم همیشه کارنامه من رو ورزش خراب میکرد 

اینهمه جون میکندم درس میخوندم ورزش بهم نمره نمیداد

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

من همیشه ورزش کارنامه مو خراب می‌کرد 😂😂😂🦦همه بیست یهو می‌دیدی ورزش ۱۷

نه ورزش خوب داده

کارو فناوری و هنر انگار رو مود نبودن

بخدا جاشون بودم ۲۰ میدادم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792