2777
2789
عنوان

آزمایش دوم بارداری....بیاید لطفا

2902 بازدید | 13 پست

عدد Inhibin-A باید چند باشه؟

ازچه عددی نباید بالاتر باشه؟

یادت باشه…..گذشته رو اگه به دوش بکشی ? کمرت خم میشه.ولی اگه بذاری زیر پات ? قدت بلند میشه….!!

همون غربالگری دوم هست

غربالگری اول دادم دکترم گفت خوبه اما ازمایش خواسته غربالگری دوم آزمایششم انجام بدم

امروز جوابش اومد بردم گفت چیز بدی ننوشته آزمایشم فقط سونوی آنومالی باید دقیق انجام بشه

یادت باشه…..گذشته رو اگه به دوش بکشی ? کمرت خم میشه.ولی اگه بذاری زیر پات ? قدت بلند میشه….!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبر کن من الان واسه خودمو عکسشو بفرستم برات

اره بفرست منم میفرستم الان

من خیلی سر در نمیارم عزیزم واسه خودمو فرستادم ببین چی به چیه  ولی در کل خودتو نگران نکن ایشالا ...

اره  گفت چیز بدی ننوشته سونورو هم دقیق انجام بشه

ولی خب ادم نگران میشه

اره  گفت چیز بدی ننوشته سونورو هم دقیق انجام بشه ولی خب ادم نگران میشه

خودتو درگیر این چیزا نکن گلم به منم دکتر گفت باید آنومالیو بدی حتما! دکترن دیگه همه چیو باید دقیق بررسی کنن ایشالا که نی نی صحیح و سالم میاد بغلت 😍😍😍😍

خودتو درگیر این چیزا نکن گلم به منم دکتر گفت باید آنومالیو بدی حتما! دکترن دیگه همه چیو باید دقیق بر ...

انشالله واسه شمام همینطور