2777
2789

مشکلت چیه 

با من از صبر صحبت نکنید اونقدر صبر کردم که غوره ها حلوا نشدند و گندیدند خراب شدن اعصاب منم خراب شده. آقایون سایت درخواست ندن من اعصاب ندارم قصد دوستی آشنایی صحبت با هیچ مردی ندارم از همه مردا متنفرم

اگه مشکلت رو بگی یکی رو معرفی میکنم 

با من از صبر صحبت نکنید اونقدر صبر کردم که غوره ها حلوا نشدند و گندیدند خراب شدن اعصاب منم خراب شده. آقایون سایت درخواست ندن من اعصاب ندارم قصد دوستی آشنایی صحبت با هیچ مردی ندارم از همه مردا متنفرم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم من یه کتاب خوندم بر اساس واقعیت این دعا نویسا زندگی آدما رو نابود میکنن لطفا نرو اعتقاد فقط به خدا داشته باش عزیزم اون بزرگه

اسم کتابه گلین هست خواستی بخون

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بخدا انقد حالم بده نمیتونم تایپ کنم 😭😭😭 فقط کمکم کنین خواهش میکنم التماستون میکنم

عزیزم تا نگی مشکل چیه متاسفانه نمیشه کاری کرد 

موفق باشی خدانگهدار 

اگه مشکلت رو بگی یکی رو معرفی میکنم

واقعیتش اینکه واسم دعا زدن یهو همه چی برامون عوض شد یهو دیشب عشقم برگشت بهم گفت به پای من نمون 😭😭😭😭😭😭انگار دنیا رو سرم خراب شد نای نفس کشیدن ندارم از دیشب نتونستم بخوابم 

۴۰ روز بقره بزار تو خونه ت هر دعایی باشع برطرف میشع 

حالتو درک میکنم اما فقط خدا میتونه درستش کنه جای دعا نویس اون پولو ب ۴ تا فقیر بده از خدا بخواه بخاطر اونا گره از کارت باز کنه ، تا خدا نخاد هیچ دعایی باطل نمیشه عزیزدلم

آرزوم اینه استاد دانشگاه شم یه صلوات بفرست به آرزوم برسم🥹

توی گوگل بنویس (استاد کاوه) سایتش رو برات میاره از سایتش ی دونه حرز امام جواد و حرز امام علی بخر همه چی اوکی میشه نیاز به رمال هم نداری 

۴۰ روز بقره بزار تو خونه ت هر دعایی باشع برطرف میشع حالتو درک میکنم اما فقط خدا میتونه درستش کنه جای ...

بخدا هیچی برام مهم نیست ولی پسره رو خیلی دوست حاضرم هیچی تو این دنیا نداشته باشم فقط اون باشه که اونم دیشب اینجوری شد😭🖤دنیا رو سرم خراب شده

یادت باشه هیچ موقع بخاطر ی جنس مذکر نگو دنیا به آخر رسیده نخواست خب که چی نخواد لیاقتت رو نداشته