عنترها(مرد، پسر ) درخواست دوستی ندید من زندگیم گوه هم باشه شرف دارم بی شرف نیستم خیانت کنم آشغال ها درخواست دوستی ندید هرکسی درخواست داد آشغال و عتتره.
عنترها(مرد، پسر ) درخواست دوستی ندید من زندگیم گوه هم باشه شرف دارم بی شرف نیستم خیانت کنم آشغال ها درخواست دوستی ندید هرکسی درخواست داد آشغال و عتتره.
واقعیتش اینکه واسم دعا زدن یهو همه چی برامون عوض شد یهو دیشب عشقم برگشت بهم گفت به پای من نمون 😭😭😭😭😭😭انگار دنیا رو سرم خراب شد نای نفس کشیدن ندارم از دیشب نتونستم بخوابم
۴۰ روز بقره بزار تو خونه ت هر دعایی باشع برطرف میشع
حالتو درک میکنم اما فقط خدا میتونه درستش کنه جای دعا نویس اون پولو ب ۴ تا فقیر بده از خدا بخواه بخاطر اونا گره از کارت باز کنه ، تا خدا نخاد هیچ دعایی باطل نمیشه عزیزدلم
توی گوگل بنویس (استاد کاوه) سایتش رو برات میاره از سایتش ی دونه حرز امام جواد و حرز امام علی بخر همه چی اوکی میشه نیاز به رمال هم نداری
یادت باشه هیچ موقع بخاطر ی جنس مذکر نگو دنیا به آخر رسیده نخواست خب که چی نخواد لیاقتت رو نداشته