2789
یادت باشه هیچ موقع بخاطر ی جنس مذکر نگو دنیا به آخر رسیده نخواست خب که چی نخواد لیاقتت رو نداشته

میدونم چی میگی اما من واقعا نمیتونم قربونت برم دارم دق میکنم 

آخه بیدلیل

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قسمتی از آیه ۱۰۲ سوره بقره

... پس چیزی از آن دو یاد می‌گرفتند تا با آن، بین مرد و همسرش جدایی بیندازند، و آنان جز با اذن و اجازه‌ی خداوند نمی‌توانستند به هیچ کس زیانی برسانند (؛ چرا که سحر، خود از مقدرات خداوند است و بدون خواست خدا اثر نمی‌کند). و چیزی می‌آموختند که به آنان زیان می‌رساند و (هیچ) سودی برایشان نداشت، و قطعاً می‌دانستند که هر کس آن (جادو) را بخرد، هیچ بهره‌ای در قیامت ندارد؛ و قطعاً خودشان را به بد چیزی فروختند. اگر می‌دانستند.

[QUOTE=343329514]قسمتی از آیه ۱۰۲ سوره بقره ... پس چیزی از آن دو یاد می‌گرفتند تا با آن، بین مرد و همسرش جدایی بین ...[/QUOTE

بَدِيعُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ وَ إِذا قَضى‏ أَمْراً فَإِنَّما يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ

(او) آسمان‌ها و زمین را بدون نمونه‌ی پیشین آفریده است. چون به کاری فرمان دهد، فقط به آن می‌گوید «موجود باش» پس (بی‌درنگ) موجود می‌شود.
عزیزم تسلیم امر خداوند باش خودش صبورت میکنه 

منم تجربه کردم غم تو رو میفهمم

بحث اعتماد به نفس جدایاینجا دل گیره احساس گیره

دلت رو گل بگیر احساست رو هم ول کن خودت رو با کار و برنامه ها مشغول کن شبا هم زود بخواب گوشیت هم کنارت نباشه راحت تمام شد رفت یه جور میگی انگار تجربش نکردم 

دلت رو گل بگیر احساست رو هم ول کن خودت رو با کار و برنامه ها مشغول کن شبا هم زود بخواب گوشیت هم کنار ...

میدونم بالاخره هر دختری یبار تجربه داشته ولی بجون عزیزم من نمیتونم بدون اون