2777
2789
عنوان

امروز دو ساعت جلو آینه گریه کردم🥺😔

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 34 پست
خب ب خودت برسببین تو هر چی بگی و تو ذهنت تکرار کنی همون میشه وقتی شما ب پوستت برسی ماسک بذاری میبینی ...

چرا حس میکنم ۵-۶ کیلو لاغر شدم.

آخه مشکلم ظاهر نیست روح و روانم نابود شده روی ظاهرمم تاثیر گذاشته

⚡️ دختر هستم ⚡️  عکس پروفایلمم خودم نیستم پژمان جمشیدیه تو سریال زیرخاکی🥲        اصلا حالا که اینجوری شد من و فری خاکی، شما همه😌 و من شر حاسد اذا حسد🤲   والا😂                                              اینجانب یک عدد 🌵کاکتوس🌵 هستم که هیچکس توی تاپیکام نمیاد اتفاقاً مشکلی هم نیست چون یه عقاب همیشه تنهاست حتی توی نی نی سایت😏
چرا خوب؟

گفتم

⚡️ دختر هستم ⚡️  عکس پروفایلمم خودم نیستم پژمان جمشیدیه تو سریال زیرخاکی🥲        اصلا حالا که اینجوری شد من و فری خاکی، شما همه😌 و من شر حاسد اذا حسد🤲   والا😂                                              اینجانب یک عدد 🌵کاکتوس🌵 هستم که هیچکس توی تاپیکام نمیاد اتفاقاً مشکلی هم نیست چون یه عقاب همیشه تنهاست حتی توی نی نی سایت😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چشم خوردی

منم بودم... 

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
والا خانومای امروزی اینقدر به خودشون میرسن همش لازمش پولهپول قورباغه رو به پرنسس تبدیل میکنه

مشکلم ظاهر نیست از درون داغونم..

عزیزم چشم خوردیمنم بودم...

خودمم همین فکرو میکنم😔

تپش قلب بی دلیل یا لرزش بدن نداری؟

دارم!

چطور؟

خودمم همین فکرو میکنم😔

اسپند دود کن

اگه الان نکنی همیشه همینطور زشت می مونی

همیشه دود بده و همه رو در نظرت ببر

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
اگه داری ممکنه تیروییدت پرکار شده باشه چون لاغری بی دلیل اضطراب و افسردگی و تپش قلب و لرزش اندام و ب ...

واقعا همه‌ی علائم رو دارم!

ممنون از راهنماییت❤️

مگه شرایط زندگیت چطوریه؟مشکل دارین؟

خیلی.

از مشکل مالی گرفته تا عاطفی اعصاب برام نمونده بیشتر از دست پدر و مادرم به این روز افتادم..

تقصیر خودمم هست میشینم غصه‌ی همه رو میخورم!

خیلی.از مشکل مالی گرفته تا عاطفی اعصاب برام نمونده بیشتر از دست پدر و مادرم به این روز افتادم..تقصیر ...

واقعا تو این شرایط جامعه همه‌مشکل مالی دارن و باید قید یچیزایی رو بزنی .ولی عاطفی رو پدرمادرت مقصرن.زیاد تد فکرشون نرو خودت به‌خودت اهمیت بده 

واقعا همه‌ی علائم رو دارم!ممنون از راهنماییت❤️

قربونت عزیزم حتما تست تیریید بده نتیجشم بهم بگو.تپش قلب هم اگه داری پرانول ده بخور حالا اگه تیروییدت پرکار باشه دکتر خودش میده من به حدی تپش قلب و اضطراب داشتم اصلا نمیتونستم بخوابم کارم گریه بود دکتر گفت دو تا پرانول ده صبح دو تا شب بخور بعد یه هفته ای قلبت تپشش خوب میشه دیگه قرص نمیخوای.اونجوری نیست وابستگی بیاره.بعدم که قرص تیروییدو میخوری بدنت برمیگرده به تنظیمات کارخانه😊