2777
2789

من قبلا اینجوری نبودم همیشه امیدوار بودم به آینده به اینکه همه چی درست میشه ولی چند ماهه کلاً عوض شدم خیلی حالم بده در حدی که یه شب تا صبح بیدار موندم و میخواستم خودکشی کنم ولی ترسیدم نشه...

بجز روح و روانم ظاهرمم نابود شده ، قبلا چشمام خیلی خوشگل بود همه تعریفشو میکردن حسرتشو داشتن ولی الان کامل افتاده شده و یکیش از اون یکی بزرگتره وقتی میخندمم این حالت بدتر میشه

پوستم قبلا سفید بود و هیچ لک و جوشی نداشتم الان صورتم سیاه شده با ۱۸ سال سن پشیونیم داره چروک میشه پر از لک و جوش شده...

همه‌ی هم سن و سالام آرزو داشتن جای من باشن ولی الان هرکی از کنارم رد میشه تعجب میکنه 

پدر مادرم بجای اینکه به فکر درمانم باشن مسخره میکنن میگن کاش دخترمون نبودی...

⚡️ دختر هستم ⚡️  عکس پروفایلمم خودم نیستم پژمان جمشیدیه تو سریال زیرخاکی🥲        اصلا حالا که اینجوری شد من و فری خاکی، شما همه😌 و من شر حاسد اذا حسد🤲   والا😂                                              اینجانب یک عدد 🌵کاکتوس🌵 هستم که هیچکس توی تاپیکام نمیاد اتفاقاً مشکلی هم نیست چون یه عقاب همیشه تنهاست حتی توی نی نی سایت😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلت چیه عزیزم ؟

افسردگی شدید بخاطر شرایط بد زندگیم

⚡️ دختر هستم ⚡️  عکس پروفایلمم خودم نیستم پژمان جمشیدیه تو سریال زیرخاکی🥲        اصلا حالا که اینجوری شد من و فری خاکی، شما همه😌 و من شر حاسد اذا حسد🤲   والا😂                                              اینجانب یک عدد 🌵کاکتوس🌵 هستم که هیچکس توی تاپیکام نمیاد اتفاقاً مشکلی هم نیست چون یه عقاب همیشه تنهاست حتی توی نی نی سایت😏

خب ب خودت برس

ببین تو هر چی بگی و تو ذهنت تکرار کنی همون میشه وقتی شما ب پوستت برسی ماسک بذاری میبینی خودبخود خوشکل میشی

چاق یا لاغر نشدی؟

چون من خودم هر چی لاغرتر کنم خوشکل تر میشم

ولی مواقع بارداریم بدترین جالتم میشم

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

ب چ علت؟

افسردگی گرفتم شایدم توموری چیزی دارم چون این حجم از تغییر توی دو ماه منطقی نیست..

عزیزم واسه خودت اسپند دود کن شاید چشم خوردی

لطفا ریپلای نشم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
به خاطر دوس پسر

دوس پسر؟ شاید منظورت خروسیه که تو بچگی داشتم!😐😐😐

افسردگی گرفتم شایدم توموری چیزی دارم چون این حجم از تغییر توی دو ماه منطقی نیست..

ن عزیزم ی علتی داره حتما دنبال علتی باش ک اول روحت و افسرده کرده بعد ظاهرت و

لطفا لطفا لطفا لایک نکنید ممنونم💙