باید عاشق این شغل باشی وگرنه نمیتونی دووم بیاری
توی کرمان و شهرستان های دیگه معمولا دام پزشک دام بزرگ باید بشی که برای خانوما زیاد مناسب نیست چون هروقت که مورد اورژانسی پیش بیاد باید بری حتی نصف شب
توی تهران ولی بازار کارش خوبه چون هم میتونی دامپزشک دام کوچیک باشی هم دام بزرگ
من خودم دوتا گربه دارم هروقت میبریمشون بیمارستانای دامپزشکی برای قرص انگل و واکسن میبینم که حتی دکتر ها فقط یک بخش رو انتخاب کردن مثلا یکی فقط گربه و سگ کار میکنه یکی فقط پرنده
مطب هم بزنی با همه ی انواعشون سر و کار داری
یادش بخیر خاطراتم زنده شدم با تمام وجودم میخواستم دامپزشک بشم ولی نشد🥲
بعد سختی کارش هم در نظر بگیر دیگه، مریض هات ادم نیستن حیوونن، دستات پاره پورست همیشه(توی دام کوچیک)
توی دام بزرگ هم که گاو و اسب و بز اینا ممکنه لگد و شاخ بزنن و چون طویله ها معمولا خارج شهره یذره برای خانوما خطریه ولی خب توی همین دام بزرگ هم همین دوسال پیش بهترین دامپزشک یک زن بود که چش همه ی مردا دراومده بود
توی ایران دامپزشکی رو شغلمردونه میبینن ولی توی اروپا و کشورای خارجی دامپزشکی اتفاقا شغل زنونه به حساب میاد چون زنها خیلی بهتر میتونن حیوونا رو کنترل کنن و دردشونو تشخیص بدن(به دلیل ویژگی های غریزی مادر بودن) و ۷۰ درصد دامپزشکای خارج معمولا زنن
اگه به خاطر فقط بازار کارش میری نرو چون ناامید میشی عملا شغل ازاد حساب میشه همه چی بستگی به تلاش خودت داره
ی شاخه ی دیگه هم داره دامپزشکی که برای حیات وحشه اونم خیلی جالبه ولی خب ایران زیاد بهش اهمیت نمیده
با مدرک دامپزشکی به راحتی میتونی مهاجرت کنی به استرالیا و امریکا و کانادا