2777
2789

سلام دوستان من تولد شوهرم نزدیکه می خواستم براش کیک سفارش بدم اما موندم چیکار کنم آخه کیک های فوندانت زیباترن و می تونی هر طرحی که تو ذهنت هست رو سفارش بدی ولی طعمشو چون تا حالا نخوردم نمی دونم و کیک با روکش خامه ای هم که معلومه چیه و زیاد نمی تونی توی قشنگیش مانور بدی الان مسئله من طمع روکش فوندانتشه که نمی دونم چطوره

کمکم کنید ممنون

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فوندانت طرحاش خوبه ولی خوشمزه نیست . تقریبا قابل خوردن نیست

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

من فندانت رو دوست دارم به خاطر ظاهرش اما كم پيش مياد خود فندانت رو بخورم و بيشتر وسطش رو ميخورم كيك خامه اي هم خامه روشو نميخورم

👸هميشه مثل يك ملكه رفتار كن 👸
واقعا؟

بله نظر دوستان دیگم مثل منه 😊😊😊

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
تو اینستا سرچ کن سفارش کیک کلی پیج با انواع مدل های کیک می بینی

نه واسه كيك واسه كادو اينا همه كارارو كردم تا الان هرچيكه سرچ ميكنم امسالم بچم كوچيكه خيلي نميتونم مانوور بدم

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻
نه واسه كيك واسه كادو اينا همه كارارو كردم تا الان هرچيكه سرچ ميكنم امسالم بچم كوچيكه خيلي نميتونم م ...

ساعت،ست اصلاح،کمربند چرمی یا کفش. خیلی چیزا میشه باید ببینی چه بدردش می خوره و خوشش میاد

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است!