2777
2789

الان دنده سمت چپم درد گرفت

کلا هر از گاهی درد میگیره خیلی‌ وقتا میاد پایین تر یا سمت پهلو یا شکم

علتش چیه ؟؟ ممکنه از نفخ باشه ؟؟

خیلی میترسم 😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه درد حرکت میکنه و یه جای ثابت نیست.. نفخه.. زیره و رازیانه و.... بخور ببین بهتر میشه... اگه نقطه ثابت زیر دنده درد داره و کنار دیوار که می ایستی و چهار تا انگشتتو به داخل فشار میدی دردش زیاد میشه و ممکنه با ورم باشه.. او طحاله

اگه درد حرکت میکنه و یه جای ثابت نیست.. نفخه.. زیره و رازیانه و.... بخور ببین بهتر میشه... اگه نقطه ...

نه متحرکه مثلا امروز دندم درد میکرد وقتای دیگخ سمت پهلوم هست یا پایین تر 

منم سه ماهه دقیقا مثل شمام

درد مبهم پهلوی چپ از دنده و گاهی پهلو و گاهی پایین تر ولی متاسفانه سه روز فقط روی دنده متمرکز شده!! پایین لبه های دنده از جلو و به پشت دنده میزنه بصورت نقطع ای!.لمس میکنم درد شدید و غیر اون هم درد کلی دارم که گاهی تیر میکشه

امروز دکتر برام اسکن استخوان نوشت

شما خوب شدید؟ 

منم سه ماهه دقیقا مثل شمامدرد مبهم پهلوی چپ از دنده و گاهی پهلو و گاهی پایین تر ولی متاسفانه سه روز ...

برای من همیشگی نیست بعضی وقتا خوبم بعضی وقتا میگیره

الانم پهلوم سمت استخوان کمر وقتی دست میزنم درد میگیره

شما دکتر رفتی نگفت علتش چیه ؟؟

برای من همیشگی نیست بعضی وقتا خوبم بعضی وقتا میگیرهالانم پهلوم سمت استخوان کمر وقتی دست میزنم درد می ...

دیروز رفتم عکس اسکن استخوان نوشت و گفت ممکن علامت اولیه پوکی باشه در حالی سطح کلسیمم بالا هستش.

برا شما دوره ای بوده که درد پشت سر هم باشه؟ حتب  بدون لمس؟

دیروز رفتم عکس اسکن استخوان نوشت و گفت ممکن علامت اولیه پوکی باشه در حالی سطح کلسیمم بالا هستش.برا ش ...

برای من دردش پشت سر نیست فقط بعضی وقتا دنده چپمه بعضی وقتا هم به پهلو میزنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز