2777
2789
عنوان

علت درد دنده سمت چپ چیه ؟؟😓😓 میشه بیاید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11369 بازدید | 29 پست
منم سه ماهه دقیقا مثل شمامدرد مبهم پهلوی چپ از دنده و گاهی پهلو و گاهی پایین تر ولی متاسفانه سه روز ...

سلام 

اسکن استخون رو دادید

نتیجش چی بود 

منم چند روزه دنده سمت چپم درد میکنه

الان یهو شدت گرفت 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کلا درد های ناف به بالا رو درجه اول قلب در نظر میگیرن بعد میرن سراغ بقیه چیزها 

برو دکتر چکاب شو 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

سلام عزیزم من کلی عکس و سونو آزمایش دادمآخرش متوجه شدم سنگ کلیه دارمدردش میزد به دنده هام و پهلوم

من سونو کلیع مثانه دادم سالم.‌‌..گوارش رفتم میگ از معدته بهترم ولی درددارم بازم...میخوام برم ریه هم چک‌کنم...نمدونم چرا حس میکنم دنده چپم یکم بزرگتره یابوده الان حساس شدم 

کلا درد های ناف به بالا رو درجه اول قلب در نظر میگیرن بعد میرن سراغ بقیه چیزها برو دکتر چکاب شو

دقیقا من بااینک ضربان قلب بالا دارم دوبار نوار یه بار اکو میگن سالمع فقط توش پرانول میدن

دقیقا من بااینک ضربان قلب بالا دارم دوبار نوار یه بار اکو میگن سالمع فقط توش پرانول میدن

خداروشکر که چیزی نبوده 

از استرس اعصابه و بیتحرکیه 

سعی کن ورزش کنی مغزت اروم کنی

دمنوش بابونه بخور گل گاو زبون بخور قبل خواب 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

خداروشکر که چیزی نبوده از استرس اعصابه و بیتحرکیه سعی کن ورزش کنی مغزت اروم کنیدمنوش بابونه بخور گل ...

دیگ نمیدونم چکارکنمممم باید برم دکتر ریه...پهلو کلیه درددارم سونو سالم...ذرددنده دارم میگنن گوارشی نمیدونم ذردای میهم...چکاپ دادم فقط ویتامین د کم چربی بد بالا....

دیگ نمیدونم چکارکنمممم باید برم دکتر ریه...پهلو کلیه درددارم سونو سالم...ذرددنده دارم میگنن گوارشی ن ...

خیلی اینجور دردا عصبیه 

یعنی مشکل از اعصابه و سیگنال ها دچار اختلال میشه ممکنه مال شما هم عصبی باشع 

یه دکتر قللب هم همینو گف

نگران نباش استرس اعصابت کنترل کن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز