راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
کلا درد های ناف به بالا رو درجه اول قلب در نظر میگیرن بعد میرن سراغ بقیه چیزها
برو دکتر چکاب شو
زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄 من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️🌱ولی من به تمومچیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت کرد .میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد. میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴 دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط میکنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
دقیقا من بااینک ضربان قلب بالا دارم دوبار نوار یه بار اکو میگن سالمع فقط توش پرانول میدن
خداروشکر که چیزی نبوده
از استرس اعصابه و بیتحرکیه
سعی کن ورزش کنی مغزت اروم کنی
دمنوش بابونه بخور گل گاو زبون بخور قبل خواب
زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄 من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️🌱ولی من به تمومچیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت کرد .میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد. میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴 دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط میکنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
خداروشکر که چیزی نبوده از استرس اعصابه و بیتحرکیه سعی کن ورزش کنی مغزت اروم کنیدمنوش بابونه بخور گل ...
دیگ نمیدونم چکارکنمممم باید برم دکتر ریه...پهلو کلیه درددارم سونو سالم...ذرددنده دارم میگنن گوارشی نمیدونم ذردای میهم...چکاپ دادم فقط ویتامین د کم چربی بد بالا....
دیگ نمیدونم چکارکنمممم باید برم دکتر ریه...پهلو کلیه درددارم سونو سالم...ذرددنده دارم میگنن گوارشی ن ...
خیلی اینجور دردا عصبیه
یعنی مشکل از اعصابه و سیگنال ها دچار اختلال میشه ممکنه مال شما هم عصبی باشع