2777
2789
عنوان

عکس خرید…

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 47 پست

بذار🤓

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم

اینا ۵۴۰ بود 

خیلی شیک و خوشکلن ولی تو عکس فوق العاده بد میافتن نمیدونم چرا

_صبر کن باران بگیرد میروم/یا که پایم جان بگیرد میروم/صبر کن من بغض دارم اندکی/گریه ام پایان بگیرد میروم/آبرویم میرود با چشم تر/صبر کن باران بگیرد میروم... دانشجوی روانشناسی🫀🧠

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

این ۳۵۰ 

هنوز افتتاحش نکردم ولی خیلی تعریفشو شنیدم 

_صبر کن باران بگیرد میروم/یا که پایم جان بگیرد میروم/صبر کن من بغض دارم اندکی/گریه ام پایان بگیرد میروم/آبرویم میرود با چشم تر/صبر کن باران بگیرد میروم... دانشجوی روانشناسی🫀🧠

این ۳۵۰ هنوز افتتاحش نکردم ولی خیلی تعریفشو شنیدم

این خوبه ولی ۸۰ بهت گرون داده اینا ۲۷۰

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

این ۳۵۰ هنوز افتتاحش نکردم ولی خیلی تعریفشو شنیدم

من از این استفاده کردم آنچنان پوشش دهی نداره ولی بافت سبک داره

و استاندارده

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم

این ۳۲۰ یا اینکه مارکش ناشناخته بود ولی مغازه دار خیلی تعریفشو کرد و واقعا هم خیلی خوب بود بلند کنندس و با به لایه زدن واقعا خیلی خوب بلند میکنه👍🏻

پوشش دهی داره ?

خیلی کمه در حد یه دست کردن پوست مگر چند لایه بزنی که انوقتم ماندگاریش میاد پایین

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

این خوبه ولی ۸۰ بهت گرون داده اینا ۲۷۰

من خریدم 450😐

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
من خریدم 450😐

اوووو چه خبره اینترنتی بخرید بابا بیرون گرون میدن 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز