2821
2789
عنوان

عکس خرید…

| مشاهده متن کامل بحث + 1184 بازدید | 47 پست
خیلی نامرد بود تازه یدونه ژل شستشو هم بهمون داد 300 تومن رفتیم جای دیگه فرداش 250 بوددیگه هیچوقت نمی ...

قشنگ تیغ زده 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من ۳۵۰ دادم عذاب وجدان دارم که خیلی کوچیکه چطور دلت اومد ۴۵۰ بدی🤧

یه بار ازش داشتم خیلی خوشم اومد، کلا تنها کرمی بود که ازش راضی بودم اما بار دوم که خریدم یه درجه تیره تر بهم داده بود اصلا دوسش ندارم زود زود استفاده می کنم تموم شه برم یکی دیگه بخرم البته شاید یه مدل جدید بخرم

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

قشنگ تیغ زده

دقیقا 

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز