2789
عنوان

عکس خرید…

| مشاهده متن کامل بحث + 1190 بازدید | 47 پست

اینم وازلین لبه ۵۰ خریدم خوبه لبارو نرم میکنه ولی خییلی چربه

_صبر کن باران بگیرد میروم/یا که پایم جان بگیرد میروم/صبر کن من بغض دارم اندکی/گریه ام پایان بگیرد میروم/آبرویم میرود با چشم تر/صبر کن باران بگیرد میروم... دانشجوی روانشناسی🫀🧠

اوووو چه خبره اینترنتی بخرید بابا بیرون گرون میدن

اینترنتی خرید نمی کنیم کلا مامانم نمی زاره میگه هرچی می خواید بیرون بخرید اینترنتی نه

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پس ب چ درد میخوره😕

در این حد که مثلا یه رنگ باشه پوستت ... ولی سبکه دیگه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

و در اخر این ژل شستشو صورت که ۱۵۰ بود واقعا خیلی خوبه با یبار شستن باز شدن رنگ پوستمو حس کردم و اصلا خشک نکرد پوستمو واقعا خیلی خوبه

_صبر کن باران بگیرد میروم/یا که پایم جان بگیرد میروم/صبر کن من بغض دارم اندکی/گریه ام پایان بگیرد میروم/آبرویم میرود با چشم تر/صبر کن باران بگیرد میروم... دانشجوی روانشناسی🫀🧠

مبارکت باشه خریدات عزیزم ایشالله به سلامتی استفاده کنی

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

روز تعطیل باز بود؟؟؟؟؟؟؟

اااااره بابا یه جوری هم شلوغ بود ک نگو

من از این استفاده کردم آنچنان پوشش دهی نداره ولی بافت سبک دارهو استاندارده

دقیقا بخاطر همینش خریدم که پوشش دهیش کم باشه و سبک باشه 

اینترنتی خرید نمی کنیم کلا مامانم نمی زاره میگه هرچی می خواید بیرون بخرید اینترنتی نه

قشنگ پول دوتاشو ازتون گرفته نا مرد 

قشنگ پول دوتاشو ازتون گرفته نا مرد

خیلی نامرد بود تازه یدونه ژل شستشو هم بهمون داد 300 تومن رفتیم جای دیگه فرداش 250 بود

دیگه هیچوقت نمی رم اونجا

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
با این شلوار نپوشی اینا رو

ن بابا نمیپوشم 😂😂😂👍🏻

این ۳۲۰ یا اینکه مارکش ناشناخته بود ولی مغازه دار خیلی تعریفشو کرد و واقعا هم خیلی خوب بود بلند کنند ...

ناشناخته نیست.من دوسه سال پیش ازش استفاده میکردم به شــــــــدت عالیه..ولی دیگه پیداش نکردم..مبارت باشه

خیلی نامرد بود تازه یدونه ژل شستشو هم بهمون داد 300 تومن رفتیم جای دیگه فرداش 250 بوددیگه هیچوقت نمی ...

من ۳۵۰ دادم عذاب وجدان دارم که خیلی کوچیکه چطور دلت اومد ۴۵۰ بدی🤧

ناشناخته نیست.من دوسه سال پیش ازش استفاده میکردم به شــــــــدت عالیه..ولی دیگه پیداش نکردم..مبارت ب ...

اره واقعا منم خیلی راضیم عالیه