2777
2789
عنوان

عکس خرید…

| مشاهده متن کامل بحث + 1184 بازدید | 47 پست

بذار🤓

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم

اینا ۵۴۰ بود 

خیلی شیک و خوشکلن ولی تو عکس فوق العاده بد میافتن نمیدونم چرا

_صبر کن باران بگیرد میروم/یا که پایم جان بگیرد میروم/صبر کن من بغض دارم اندکی/گریه ام پایان بگیرد میروم/آبرویم میرود با چشم تر/صبر کن باران بگیرد میروم... دانشجوی روانشناسی🫀🧠

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ما که هستیم.....................اگه شما بذارید

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

این ۳۵۰ 

هنوز افتتاحش نکردم ولی خیلی تعریفشو شنیدم 

_صبر کن باران بگیرد میروم/یا که پایم جان بگیرد میروم/صبر کن من بغض دارم اندکی/گریه ام پایان بگیرد میروم/آبرویم میرود با چشم تر/صبر کن باران بگیرد میروم... دانشجوی روانشناسی🫀🧠

این ۳۵۰ هنوز افتتاحش نکردم ولی خیلی تعریفشو شنیدم

این خوبه ولی ۸۰ بهت گرون داده اینا ۲۷۰

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

این ۳۵۰ هنوز افتتاحش نکردم ولی خیلی تعریفشو شنیدم

من از این استفاده کردم آنچنان پوشش دهی نداره ولی بافت سبک داره

و استاندارده

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم

این ۳۲۰ یا اینکه مارکش ناشناخته بود ولی مغازه دار خیلی تعریفشو کرد و واقعا هم خیلی خوب بود بلند کنندس و با به لایه زدن واقعا خیلی خوب بلند میکنه👍🏻

پوشش دهی داره ?

خیلی کمه در حد یه دست کردن پوست مگر چند لایه بزنی که انوقتم ماندگاریش میاد پایین

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

این خوبه ولی ۸۰ بهت گرون داده اینا ۲۷۰

من خریدم 450😐

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
من خریدم 450😐

اوووو چه خبره اینترنتی بخرید بابا بیرون گرون میدن 

2790
2778
2791
2779
2792