2789

فقط گفتاردرمانی ببر

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخه این همه میبریم میاریم تاثیری نداره .واسه همین تلپیک زدم ببینم واقعا کسی از گفتار درمانی نتیجه دی ...

عیب نداره حتی اگه شده دکترشو عوض کن

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
سه تا گفتاردرمان عوض کردم تا حالا هیچی به هیچی.اونجا هم از مامانا میپریم میگن مثلا یکساله میاییم هیچ ...

چندسالشه

ابشو بده. رب انار اصل هم خوبه. اون ترشه شاید ب هوای ترش بودنش بخوره

همرو امتحان کردم خواهر به غیر اب هیچ نوشیدنی نمیخوره.رب هم که اصلا.سس که همه بچه ها دوست دارن یه بارم نخورده

۶سال

منم از کوچیکی لکنت دارم.خوب نشدم.دیگه بیخیال ذرمان شدم فقط اهسته و روان صحبت میکنم خداقل کمتر لکنت کنم

فقط یه مشکل نداره که هزارتا مشکل داره ولی این لکنت بیشتر ازهمه اذیتم میکنه.کاش راه حلی داشت😭

عزیزمی.ی دکترهست تهران.ب اسم دکتر بیگدلی.اسم پیچش سنتر لکنت فکرکنم.نوشته ذرمان قطعی لکنت نمیدونم‌واقعیه یان.چون من حنوبم نرفتم.

منم از کوچیکی لکنت دارم.خوب نشدم.دیگه بیخیال ذرمان شدم فقط اهسته و روان صحبت میکنم خداقل کمتر لکنت ک ...

ایواای راست میگین خدا کمک کنه.خیلی سخته من که مامانشم اذیت میشم.چند سالتونه؟تو مدرسه اذیت شدین با این اوصاف؟