2789
عزیزمی.ی دکترهست تهران.ب اسم دکتر بیگدلی.اسم پیچش سنتر لکنت فکرکنم.نوشته ذرمان قطعی لکنت نمیدونم‌واق ...

همون که نوشته شبیه سازی ذهن و اینا.منم تبریزم تهران نیستم شرایطشم ندارم که برم بمونم اونجا.واقعا ۶ ۷ماهه زندگی نکردم فقط زندم .هرشب با گریه میخوابم

همون که نوشته شبیه سازی ذهن و اینا.منم تبریزم تهران نیستم شرایطشم ندارم که برم بمونم اونجا.واقعا ۶ ۷ ...

ارع همون.انلاین هم ویزیت میکنن.

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ایواای راست میگین خدا کمک کنه.خیلی سخته من که مامانشم اذیت میشم.چند سالتونه؟تو مدرسه اذیت شدین با ای ...

مدرسه خیلی خیلی اذیت شدم.الان ۲۷سالمه.البته‌متاهلم‌ودیگه پذیرفتم ک‌لکنتی هستم.ولی برای مدرسع واقها روح روانم بهم ریخت

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
مدرسه خیلی خیلی اذیت شدم.الان ۲۷سالمه.البته‌متاهلم‌ودیگه پذیرفتم ک‌لکنتی هستم.ولی برای مدرسع واقها ر ...

عزیزم 😭منم فقط نگران مدرسش هستم اگه بتونه بره اونجا خیلی آسیب میبینه

عزیزم 😭منم فقط نگران مدرسش هستم اگه بتونه بره اونجا خیلی آسیب میبینه

فقط سعی کنه اروم‌و‌شمردع و‌بدون عجله صحبت کنه

بیشفعالم هست و این براش غیرممکنه

انشا حل میشه

سلام امیداورم پیاممو ببینی 

من پسرم لکنت داشت و شدید بود و قفل های خیلی شدید srبین ۷تا۹ بود 

خوب 

اما رفتم گفتار درمان پیش کی؟

خانم ریحانه زرجینی خانه لکنت بزن تو اینستا یا گوگل میاره 

بین به قدری حرفه ای این خانم که خدا میدونه من آنلاین کار کردم الا دوسال و نیم پسرم صفرررر خداروشکر 

امسال کلاس اول تموم کرد ببین این روخوانی میکرد روان من اشک میریختم و همش میگفتم خدایا شکرت که این خوب شد 

دختر خوب حتما پیگیر کن

توروخدا راست میگین یا دارین تبلیغ میکنین؟؟

ببین روزایی داشتم فقط اشک میرختم میگفتم خدایا خوب بشه 

من نمیتونم بچمو این طوری ببینم 

همش به مدرسه رفتنش فکر میکردم 

با تمام قدرت فقط تمرینارو انجام میدادم

حتی نمیزاشتم یه روز کم بشه تمرینات 

از شدتش کم میکردم اما انجام میدادم

به خدا خوب میشه اگر پیگیری کنی 

ببین روزایی داشتم فقط اشک میرختم میگفتم خدایا خوب بشه من نمیتونم بچمو این طوری ببینم همش به مدرسه رف ...

ممنون عزیزم درمانگرتون کی بود؟؟

این روزا واقعا زندگی نمیکنم دیگه فقط نفس میکشم اونم با گریه هرشب و روز.انقد گریه کردم کلا حالت چهرم عوض شده ۱۰کیلو وزن کم کردم.ببخشید به شما هم تمرین رباتی صحبت کردن رو گفته بودن؟؟

ممنون عزیزم درمانگرتون کی بود؟؟این روزا واقعا زندگی نمیکنم دیگه فقط نفس میکشم اونم با گریه هرشب و رو ...

درمانگر ما خانم عبدی بود که تو تیم خانم زرجینی 

و رباتی صحبت میکردیم

پسرم خوشش میومد