2789
درمانگر ما خانم عبدی بود که تو تیم خانم زرجینی و رباتی صحبت میکردیمپسرم خوشش میومد

ما خیلی بازی میکردیم و دوتامون فرو رفته بودیم تو ربات شدنمون 

استیکر ربات و نقاشی ربات علاقه مند شده بود

پسرم مقاومت نمیکرد اصلا برای تمرین اما من خودم خستع میشدم از این شرایط و مسیولیت

ما خیلی بازی میکردیم و دوتامون فرو رفته بودیم تو ربات شدنمون استیکر ربات و نقاشی ربات علاقه مند شده ...

پسر من اصلا اصلا قبول نمیکنه حتی تو بازی رباتی حرف بزنه چون فهمیده لکنت داره و اینم میدونه به خاطر اونه وگرنه من حاضرم کل روز رباتی حرف بزنم.خدا خودش کمکم کنه دیگه کم اوردم هم بیش فعاله هم این لکنت افتاده به جونش

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

پسر من اصلا اصلا قبول نمیکنه حتی تو بازی رباتی حرف بزنه چون فهمیده لکنت داره و اینم میدونه به خاطر ا ...

عزیزم فقط ادامه بده تمرینا رو مرتب بدون کم و کاست ادامه بده به همین شبا عزیز باور کن خوب میشه پسر من خوب شده پسر شماهم خوب میشه 

عزیزم فقط ادامه بده میدونم سخته ادم خسته میشه اما ادامه بده به خاطر نتیجه اش.

عزیزم فقط ادامه بده تمرینا رو مرتب بدون کم و کاست ادامه بده به همین شبا عزیز باور کن خوب میشه پسر من ...

روز اول مهر کلاس اول کع بود سال گذشته روز اول بعد اینکه رفت مدرسه امدم خونه فقططططط گریه کردم چون ۲سال و نیم شب و روز به اون روز فکر میکنم که خوب بشه فقط 

روز اول مهر من از خوشی فقط گریه میکردم که این روز رسیده و پسرم خوب شده.

موقعی که روخوانی میکرد من اشک میریختم همش میگفتم خدااااایا شکرت که خوب شد.

ببین رفیق من درد کشیدم خودم میفهمم دردتو 

اما تنها راه حلش تمرین وتکرار مرتب و بدون کم و کاست همین 

نتیجه میده 

من پسرم بین صفر و یک نوسان داشت ۶ماه هم کاردرمانی رفتیم 

همون کاردرمانی باعث شد که صفر مطلق بشه و ماندگار شد الحمدلله

سلام امیداورم پیاممو ببینی من پسرم لکنت داشت و شدید بود و قفل های خیلی شدید srبین ۷تا۹ بود خوب اما ر ...

سلام عزیزم میشه برگه اس ار پسرتون رو ببینم ؟ منم با خانه لکنت تازه شروع کردم . می‌خوام بدونم روشتون چی بود و پسرتون چند ساله بود و بعد چند وقت خوب شد ؟

روز اول مهر کلاس اول کع بود سال گذشته روز اول بعد اینکه رفت مدرسه امدم خونه فقططططط گریه کردم چون ۲س ...

و من الان مثل حال چند سال پیش شمام .... خدایا یعنی میشه منم اون روز خوب شدن بچم رو ببینم ؟! پسر منم سه سالشه و هفت ماهه لکنت داره... 

سلام عزیزم میشه برگه اس ار پسرتون رو ببینم ؟ منم با خانه لکنت تازه شروع کردم . می‌خوام بدونم روشتون ...

سلام 

پسرم ۳سال و ۸ماه بود شروع شد شهریور ۹۹.

از ابان ۹۹شروع کردیم هر هفته کلاسارو انلاین خانم زرجینی ارزیابی کرد و مارو سپرد به یکی از بچهای تیم و شروع کردیم .

مربی ما اقای بیطرف بود و از یه جایی به بعد مربی ما شد خانم عبدی.

رفیق خانم زرجینی ارزیابی هاش خیلی دقیق و بچهای تیمش همه کاربلد هستن 

ما به روش ادم اهنی صحبت میکردیم 

ابتدا با کتاب شروع کردیم و جمله های کوتاه بعد جمله ها بلند تر میشد و بعد کتاب جمع کردیم وارد بازی شدیم و فقط حین بازی ادم اهنی حرف میزدیم و بعد هم هی مراحل اضافه میشد 

فقط تکرار و تمرین روزانه کلید رهایی از این لکنت لعنتی

روزی ۳تا ۱۵دقیقه هر روز انجام میدادیم با کیفیت 

از همه بدتر نوسان لکنت که حالمون خراب میکرد و نمیزاشت به ارامش برسیم 

زرجینی گفت کاردرمانی برید ماهم رفتیم بعد اون کامل صفر شد الان پسرم کلاس دوم تموم کرده میره سوم امسال به امید خدا

خداروشکر همه چیز عالی 

سلام پسرم ۳سال و ۸ماه بود شروع شد شهریور ۹۹.از ابان ۹۹شروع کردیم هر هفته کلاسارو انلاین خانم زرجینی ...

خداروشکرررر که پسرتون خوب شده . کاش پسر منم خوب بشه . یعنی ریتم زندگیتون رو تغییر ندادید ؟ آهسته صحبت کردن و مهمونی کمتر رفتن و .... فقط با روزی یک ربع اکی شد پسرتون؟ و اینکه تو اقوام لکنت داشتید شما؟ و دقیقا به نظر خودت چه اتفاقی افتاد که رفع شد لکنتش ؟ یاد گرفت موقع لکنت رباتی صحبت کنه ؟ می‌خوام ببینم دقیقا روند چطور اتفاق میفته