2777
2789
عنوان

دلم گرفته

77 بازدید | 8 پست

سلام دوستان شبتون خوش 

نمیدونم از کجا بگم چجوری بگم من ۸ساله ازدواج کردم از خانواده همسر خصوصا مادرش دل خوشی ندارم مادرش خیلی زود و تند واکنش نشون میده و کلا از کنارش رد بشی بهش برمیخوره فقط هم با عروس اینطوره همسرمم از اول ی جور عجیبی تربیت شده بود عجیب ک میگم یعنی روش نمیشد حتی ب مادرش بگه پاتو بردار من از اینجا رد بشم نه روش می‌شد هم اینکه انگار یه ترس عجیب و حجب و حیا و اینجور چیزا داشت از اول حتی حرفای عامیانه رو هم نمیگفت من خیلی اختلاف ها داشتم تا الان اما چیزی که بده اینه که روی شوهرم بهم باز شده زود به من ک میرسه عصبی میشه و دهنش به چیزای بد باز میشه نمیدونم احساس میکنم ب آخرش رسیدیم خسته شدم اونم خسته شده نمیدونم چیکار کنم جدا شم یا دوباره شروع کنم از کجا شروع کنم 

قطعن دوباره شروع کن از رابطه ات با همسرت شروع کن بهش محبت و احترامو یادآوری کن

میدونی دلم میخواد زودتر از این دنیا برم 

شاید افسردم ولی واقعا از همه چی خستم انگیزه ندارم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میدونی دلم میخواد زودتر از این دنیا برم  شاید افسردم ولی واقعا از همه چی خستم انگیزه ندارم

طبیعیه این حست

تو دعوا و ناراحتی آدم حسش همینه

ولی با محبت شوهرتو جذب خودت کن

زندگی چند سالتو نگه دار

ب مادر شوهرتم فک نکن اون ک تا ابد وره دل تو نمیمونه

خودت میمونی و همسرت

ب خودت روحیه بده

ورزش کن واسه روحیه ت خوبه

طبیعیه این حست تو دعوا و ناراحتی آدم حسش همینه ولی با محبت شوهرتو جذب خودت کن زندگی چند سالتو نگه ...

من اصلا سیاست ندارم سر در نمیارم خیلی ها میگن ولی من باز نمیفهمم ولی باز تلاش میکنم