2777
2789

هیچی مایعو عوض کن... اگه دیدی تو چشمت اذیت میکنه قرصشو بگیر بنداز تو مایع

اگه باز اذیت میکرد فاسد شده

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
هیچی مایعو عوض کن... اگه دیدی تو چشمت اذیت میکنه قرصشو بگیر بنداز تو مایع اگه باز اذیت میکر ...

کلا از اول چشمو اذیت میکنه و اصلا دید واضحی باهاش ندارم نمیدونم چرا البته درصد چشام زیاده ضعیفی ۲ و ۲ونیم و استیگمات ۱هست نمیدونم بخاطر این ضخیمه ک اینطوره یا بی وجدان بهم انداخته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی مایعو عوض کن... اگه دیدی تو چشمت اذیت میکنه قرصشو بگیر بنداز تو مایع اگه باز اذیت میکر ...

چیکار کنم صورتم چاق بشه

بخاطر ناراحتی ک تو زندگیم پیش اومد تو ۵ماه ۶ کیلو لاغر شدم ولی چربی بدنم رف سینه هام اینا خیلیی کوچیک شدن چه کنم🥲

کلا از اول چشمو اذیت میکنه و اصلا دید واضحی باهاش ندارم نمیدونم چرا البته درصد چشام زیاده ضعیفی ۲ و ...

لنز امریکایی بی رنگ بگیر مارکش بهتره

پیش یه دکتر خوب برو چشم خیلی عضو مهمیه

اذیت که میکنه اگه بهش اهمیت ندی عفونت میکنه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
چیکار کنم صورتم چاق بشه بخاطر ناراحتی ک تو زندگیم پیش اومد تو ۵ماه ۶ کیلو لاغر شدم ولی چربی بدنم رف ...

ناشتا شیر به همراه بادام درختی مصرف کن 

ورزش مخصوص قدرتی برای عضله ای کردن هرجا که در نظر داری انجام بده+ کربوهیدرات و پروتئین مصرف کن مثل سیب زمینی و تخم مرغ ابپز، سینه مرغ، شیر و... 

لنز امریکایی بی رنگ بگیر مارکش بهتره پیش یه دکتر خوب برو چشم خیلی عضو مهمیه اذیت ک ...

دکترم خوب بود ولی عینک ساز بدی رفتم انگاری 

اصلا نمیتونم بیشتر از ۲ ساعت نگه دارم

برا شما درصد چشتون کمه؟

اصلا اخساس اذیت و بودن چیز اضافی نمیکنید؟

دکترم خوب بود ولی عینک ساز بدی رفتم انگاری  اصلا نمیتونم بیشتر از ۲ ساعت نگه دارم برا شما درص ...

یک و نیم

حتی یادمه یه شب باهاش خوابم برد ولی خوشبختانه چیزی نشد

نه کاملا باهاش راحتم انگار چشم خودمه

ولی زیاد که بمونه چشمم انگار خسته میشه وگرنه اذیت اصلا

وقتی فاسد بشه به شدت اذیت میکنه و احساس میکنم یه جسم خارجی تو چشممه

بادومو آسیاب کنم بع شیر اضافه کنم؟ ببخشید چه ورزشی؟

هرجور راحتی عزیزم فرقی نمیکنه

تو گوگل سرچ کن ورزش قدرتی برای بالا تنه

تمریناتش رو انجام بده